Kepez Spor Kepez Spor

Futbol Turnuvası 08/09/2015 10:00

Futbol Turnuvası


Kepez Belediyesi, personeli arasında dostluğu ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla futbol turnuvası düzenledi. 13 takımın katıldığı birimler arası futbol turnuvasının ilk günündeki maçların başlama vuruşunu da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptı.

Kepez Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Fabrikalar Mahallesi’ndeki Şöhretler Spor Tesisleri’nde başladı. Dostluğu ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvada, birim müdürlüklerinde çalışanların oluşturduğu 13 takım mücadele ediyor. Turnuvanın ilk maçlarının santrasını da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptı. Takımlara turnuvada başarılar dileyen Tütüncü, sosyal ortamları paylaşmanın, bu ortamlarda dostluğu, muhabbeti, arkadaşlığı derinleştirmenin yol arkadaşı olabilmenin önemli şartlarından bir tanesi olduğunu belirterek, “Bu amaca hizmet etsin diye, bu futbol turnuvasını düzenledik.” dedi.

Birimler arası futbol turnuvası ile belediye çalışanlarının 3–4 gün boyunca güzel bir sosyal etkinliği gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Tütüncü, “Yol arkadaşlarımızla, güzel bir ortamı paylaşacağız, güzel bir anı yaşamış olacağız. Hiç kuşku yok ki, bu da bizim hizmet üretme gayretimiz noktasında etkili olacak” şeklinde konuştu.

Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Meclis Üyeleri ve Kepez Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Özel Kalem Müdürlüğü 1 - Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü 3 ve Zabıta Müdürlüğü 2- Kepez Ekmek 2 takımları arasında oynanan maçları bir süre izledi.