Kepez Spor Kepez Spor

YAZ SPOR OKULUNU AÇIYOR 08/09/2015 10:00

YAZ SPOR OKULUNU AÇIYOR


Kepez Belediyesi nin, 11 branşta açacağı ve 2 bin 500 öğrenciyi almayı planladığı yaz spor okulunun kayıtları 1 Haziran’da başlayacak.

Modern tesisleriyle, sporcu alt yapısıyla, Türk sporunun önemli kulüplerinden biri olan Kepez Belediyespor, bu yıl da yaz spor okuluyla, binlerce çocuğa spor yapma imkânı sunacak.

Kepez Belediyesi, 2010’da da Antalya’nın en büyük yaz spor okulunu açacak. 452 bin nüfusuyla 52 ilden büyük olan ilçede, daha fazla çocuğun spor yapabilmesi amacıyla bu yıl yaz spor okuluna 2 bin 500 öğrenci alınacak.

Kepez Belediyespor un, 2010 dönemi yaz spor okuluna kayıtlar, 1 Haziran ile 30 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Büyük ilgi gören yaz spor okulu, basketbol, futbol, tenis, karate, voleybol, izcilik, hentbol, wushu, tekvando, güreş ve boks branşlarında açılacak.

Yaz spor okuluna çocuklarını göndermek isteyen veliler, Kepez Belediyespor Tesisleri’ndeki kulüp idare binasında kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Kayıt işleminde, kimlik fotokopisi, 2 adet fotoğraf, sağlık belgesi ve veli izin belgesi isteniyor.

07–16 yaş grubundaki çocukların kabul edileceği yaz spor okulunda eğitim 2 Temmuz’da başlayacak ve 3 Eylül’de sona erecek. Yaz spor okuluna katılacak öğrencilere, çim sahada ve modern spor salonunda, uzman antrenörler tarafından spor eğitimi verilecek. Yetenekli öğrenciler, Kepez Belediyespor amatör branşlarına alınacak.

Büyük ilgi gören Kepez Belediyespor un yaz spor okulları ile öğrenciler yaz tatillerini hem eğlenerek hem de spor eğitimi alarak değerlendirme imkânı bulmuş olacakar