Kepez Spor Kepez Spor

Taekwondo`da 19 Madalya 08/09/2015 10:00

Taekwondo`da 19 Madalya


Kepez Belediyespor Kulübü Tekvando Takımı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen turnuvada 9 altın, 6 gümüş, 4 de bronz madalya araka önemli bir başarıya imza attı.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen İller Arası Tekvando Turnuvası, Dilek Sabancı Spor Salonu’nda, 20–22 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. 350 sporcunun katıldığı şampiyona, minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde düzenlendi. Ulusal turnuvalarda birçok başarı elde Kepez Belediyespor Tekvando Takımı, bu organizasyonda da başarısını yineledi. Kepezli tekvandocular, başarılı maçların ardından minik ve yıldızlarda 4 altın, 3 gümüş, 2 bronz, genç ve büyüklerde ise 4 altın 3 gümüş ve 2 bronz kazandı.
Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da, aldıkları derecelerden dolayı sporcuları ve teknik heyeti kutladı. Sporcularının elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını belirten Ünlüoğlu, “ Kepez’i bir spor kenti yapmak, çocuklarımıza, gençlerimize daha modern imkanlarda spor yapma imkanı sunmak için gece-gündüz çalışıyoruz.” diye konuştu.
Kepez Beledisepor Tekvando Takımı’nın Antrenörü Cihat Ramazan Gürbüz de, alt yapıdan yetiştirdikleri oyuncuların turnuvalardaki başarılarının gelecek adına umut verici olduğunu söyledi. Disiplinli ve çok çalışarak bu başarıları elde ettiklerinin altını çizen Gürbüz, Kepez’e, Türkiye şampiyonalarında da madalya getirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.