Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ FUTBOLDA İKİNCİ BAŞARIYA KOŞUYOR 08/09/2015 10:00

KEPEZ FUTBOLDA İKİNCİ BAŞARIYA KOŞUYOR


3. Lig’e çıkan Antalya Kepez Belediyespor’un U19 Futbol Takımı da, Türkiye Şampiyonası’nda final oynamak istiyor. Kepez Belediyespor, U19 Türkiye Şampiyonası çeyrek final maçları için Kütahya’ya gitti.


Kepez Belediyesi’nin futbolda yüzü gülüyor. 3. Lig’e çıkma başarısının ardından şimdi de Kepez Belediyespor, Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyor. 2009–2010 Futbol Sezonu U–19 Türkiye Şampiyonası 1. kademe grubunu şampiyon olarak tamamlayan Antalya temsilcisi, çeyrek final maçları için Kütahya’ya gitti.

Çeyrek final grubunda, Kepez Belediyespor ile birlikte İstanbul Beylikdüzü Belediyespor, Kartal Bulvarspor, Bursa Mudanya Belediyespor, Zonguldak Kilimlispor ve Denizli Dokuzkavaklarspor takımları yer alıyor. Grupların kura çekimi, 3 Haziran’da yapılacak. Grubu 1. sırada tamamlayan takım, diğer grubun 1. ile yarı final mücadelesi yapacak.
Kepez Belediyespor U19 Futbol Takımı’nın Antrenörü Mesut Uyar, 3 sakat oyuncularının sıkıntısıyla Kütahya’ya gittiklerini belirterek, yarı finale kalabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.


Kepez Belediyespor, Denizli de yapılan U–19 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarında Aydın Bozdoğan Belediyesporu 1–0, Bodrum Belediyesporu da 3-1 yenerek, 1. Kademe Eleme Grubunu 1. sırada tamamlamıştı. Kırmızı-mavili takım, diğer grubun lideri, Uşak Belediyesporu da 2–0 mağlup ederek çeyrek final grubuna kalmıştı.