Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ BELEDİYESİ’NİN ŞAMPİYONU ‘ÖZEL KALEM’ 08/09/2015 10:00

KEPEZ BELEDİYESİ’NİN ŞAMPİYONU ‘ÖZEL KALEM’


Kepez Belediyesi Birimlerarası futbol müsabakası final maçı ile sona erdi. Özel Kalem ve Sivil Savunma arasında oynanan final maçını 7-6 kazanan Özel Kalem şampiyon oldu.

Kepez Belediyesi, personeli arasında dostluğu ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla futbol turnuvası düzenledi. 13 takımın katıldığı birimlerarası futbol turnuvasının başlama vuruşu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından yapıldı. Kepez Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, Fabrikalar Mahallesi’ndeki Şöhretler Spor Tesisleri’nde yapılırken, birbirinden heyecanlı karşılaşmalar yaşandı. Finale kalan Özel Kalem Müdürlüğüyle ve Sivil Savunma ekiplerinin kıyasıya mücadelesi sonunda karşılaşma Özel Kalem Müdürlüğü’nün 7-6 lık galibiyeti ile sona erdi. Maçın yıldızı 6 gol atarak takımına kupayı getiren Birkan Aslan oldu.

Kepez Belediye çalışanlarının kaynaşması amacıyla turnuvayı düzenlediklerini ifade eden Başkan Tütüncü, “ilk günkü atmosferi de gördüm bugünkü atmosferi de gördük. Hep beraber birarada yaşadık yaşıyoruz ve gerçekten hedefimize ulaştığımızı görüyorum. Bundan sonra da benzer vesilelerle personelimizin birbiri ile kaynaşması açısından her fırsatı değerlendireceğiz. Belediyecilik nihayetinde bir kamu hizmetidir. Kamu hizmetinin en iyi şekilde verilebilmesi de bir takım ruhunun ortaya konulmasına bağlıdır. Turnuvada şampiyon olan Özel Kalem Müdürlüğü ekibini kutluyorum” dedi. Turnuvanın şampiyonluk kupasını maçta 6 gol atan takım kaptanı Birkan Aslan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün elinden aldı.