Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’İ ŞAKİR FİLİZ ÇALIŞTIRACAK 08/09/2015 10:00

KEPEZ’İ ŞAKİR FİLİZ ÇALIŞTIRACAK


Kepez Belediyespor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligi’ne çıkmalarında büyük emeği olan Antrenör Şakir Filiz ile yola devam etme kararı aldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 14 yıldır Kepez Belediyespor’a hizmet veren başarılı Antrenör Şakir Filiz’in, 3. lige çıkan futbol takımını çalıştıracağını açıkladı.

Filiz’in, Kepez Belediyespor’un 3. lige çıkmasında büyük emeği olduğunu belirten Tütüncü, “Birlik ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. 3. ligde de takımımızı Şakir Filiz çalıştıracak. Hocamız, dün olduğu gibi, profesyonel ligde de başarılı olacağına inanıyorum. Daha büyük başarıları hep birlikte Kepez’e getireceğiz.” ifadesini kullandı.
Kepez’i futbolun merkezi yapacağız

Kepez Belediyespor futbol branşının kurucusu olan Şakir Filiz de, 14 yıldır hizmet ettiği Kepez Belediyespor’u, 3. ligde de çalıştıracak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Kepez’in, futbolun önemli merkezlerinden birisi olacağını kaydeden Filiz, “Sayın Tütüncü’nün destekleriyle Türk futbolunda örnek gösterilen bir kulüp olacağız.” dedi.

Filiz’in futbol kariyeri

Profesyonel futbol yaşamına Antbirlikspor’da başlayan Şakir Filiz, sırasıyla, Kemerspor, Sanayispor ve Şarampolspor da oynadı. Antrenörlüğe Şarampolspor’da başlayan Filiz, Kepez Belediyespor Kulübü’nün futbol branşının da kurucusu oldu. Başarılı çalıştırıcı, yardımcı antrenör olarak da Kepez Belediyespor’un, 3. ligden 2. lige çıkmasına katkı sağladı. Şakir Filiz, 14 yıldır görev yaptığı Kepez Belediyespor’da minikler, yıldızlar ve gençlerde Türkiye şampiyonluklarında birçok başarı elde etti.

Profesyonel liglerde de oynayan çok sayıda futbolcu yetiştiren Filiz, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Antalya Şube Başkanlığı görevini de yürütüyor.