Kepez Spor Kepez Spor

Kepez Yaz Spor Okulu’na büyük ilgi 08/09/2015 10:00

Kepez Yaz Spor Okulu’na büyük ilgi


Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulu kayıtları devam ediyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte kayıt yaptırmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artarken, Kepez Belediyesi Spor Kulübü`nün bu yıl ki hedefi 3 bin öğrenciyi sporla buluşturmak.

1 Temmuz`da başlayacak spor okullarına kayıt yaptırmak için Kepez Belediyesi Spor Kompleksi`ne müracaat edilecek.

Geçtiğimiz hafta 2014-2015 Eğitim öğretim dönemi sona ermesiyle yaz spor okullarına yönelik ilgi arttı. Futbol, basketbol, voleybol, tenis, güreş ve tekvando branşlarında eğitim veren Kepez Belediyesi Spor Kulübü’ne kayıt için Kepez Belediyesi Spor Kompleksi`ne müracaat edip kayıt formunu doldurmak yeterli olacak.

Bu yaz çok eğleneceğiz

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, " Yaz döneminde spor okullarımızda, öğrencilerimizle birlikte çok güzel vakit geçireceğiz. Sporcu fabrikası gibi çalışan Kepez Belediyespor Kulübü`nde hem spor yapmanın keyfini hem de öğrencilerimize vereceğimiz eğitimlerle, yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacağız."dedi.

Hedef 3 bin öğrenci

Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, bu yıl hedefimiz 3 bin öğrenciyi sporla buluşturarak, "Yaz spor okullarımızda çocukların, sağlıklı ve sporcu ahlakı almış bireylere dönüşmelerine yardımcı olacağız." diye konuştu.