Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’in gururu 08/09/2015 10:00

Kepez’in gururu


3 Ağustos`ta Sırbistan`da yapılacak Avrupa Şampiyonası`na Kepez Belediyespor`un gururu Hatice Ece Tekin davet edildi. Kepez Belediyespor Minikler takımından da Ali Efe ve İsmail Balaban milli takıma çağrıldı.

Kepez Belediyespor`un gururu ve aynı zamanda milli takım sporcusu Hatice Ece Tekin ülkemizi temsilen 3 Ağustos`ta minderde ter dökecek. Zonguldak`ta yapılan Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonasında 56 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Ece Tekin, ata sporu güreşte kadın sporcu olarak iz bırakmayı hedef ediniyor.

Minderin sultanı Avrupa’da

17 yaşında yakaladığı Türkiye Şampiyonluğu başarısı ile Kepez Belediyespor`lu Hatice Ece Tekin, milli takıma çağırıldı. Milli takım kampında yoğun bir antrenman programı içerisinde çalışan Tekin, 3 Ağustos`ta yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Kepez’in gururu Hatice Ece Tekin

Kepez Belediyespor`un deneyimli antrenörü Şerafettin Ünsal, gururumuz Hatice Ece Tekin`i yaz-kış demeden hafta sonları denizde 3 kilometre yüzme antrenmanı yaptırarak Türkiye Şampiyonası`na hazırladı. Yoğun bir antrenman programına tabi olan Tekin, Zonguldak’ta yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında birinci oldu.

Hedef Dünya Şampiyonu olmak

Minderin sultanı Hatice Ece Tekin, 17 yaşında yakaladığı başarılar sayesinde hedeflerine hızla ilerliyor. Hedefinin Sırbıstan`da yapılacak Avrupa Şampiyonasında başarıyı yakalamak olduğunu ifade eden Tekin`in hedefi dünya şampiyonu olmak.

Ayrıca Kepez Belediyespor Güreş Minikler takımında mücadele eden Ali Efe ve İsmail Balaban, 100 kilogramda milli takıma çağrıldı.Ali Efe ve İsmail Balaban 28 Temmuz`da Yalova`da yapılacak Minikler Serbest Güreş Şampiyonasında Kepez`i temsil edecek.

Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, " üstün gayret ve başarı göstererek Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğunu elde eden ve ardından milli takımda kampa giren sporcumuz Hatice Ece Tekin`e Sırbistan`da yapılacak Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum."dedi.