Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’den 3 bin öğrenciye spor 08/09/2015 10:00

Kepez’den 3 bin öğrenciye spor


Başkan Hakan Tütüncü, 6 ayrı branşta düzenledikleri yaz spor okulunda, 3 bine yakın çocuğa modern tesislerde spor eğitimi verdiklerini belirterek, “Kepez’de çocuk olmak büyük bir mutluluk.” dedi.

Kepez Belediyesi’nin, 7-16 yaş çocuklara yönelik 6 ayrı branşta düzenlediği ve 1 Temmuz’da açılışı yapılan spor okulunda antrenmanlar neşe içerisinde devam ediyor.

Kepez Belediyespor Kulübü’nün, organize ettiği spor okuluna katılan 3 bine yakın çocuk, modern tesislerde hem spor yapıyor hem de eğleniyor.

Tütüncü’den spor okuluna ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılımcı sayısı ve modern tesis imkânlarıyla Antalya’nın en büyük ve en nitelikli ünvanını alan spor okulunu ziyaret etti.
Ziyarete Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, belediye meclis üyeleri ve kulüp yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Başkan Tütüncü, Turgut Özal Spor Salonu’nda yapılan basketbol, voleybol ve tekvando antrenmanlarını izledi. Tütüncü, sohbet ettiği öğrencilere ve antrenörlere başarılar diledi.

Hem eğleniyorlar hem de güçleniyorlar

Tütüncü, spor okulu ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Spor okulundaki çocuklarımızla buluştuk. Hem çocuklarımızla sohbet etme imkânı bulduk hem de onların mutluluklarına, sevinçlerine heyecanlarına şahit olduk. Çocuklarımız, spor okulunda hem eğleniyorlar hem de bedenen güçleniyorlar. Çocuklarımız aynı zamanda öğretmenlerinin nezaretinde iyi insan olmanın ve ahlaklı bir birey olmanın arayışı içerisinde oluyorlar.
Bu yıl spor okulumuzda, 3 bine yakın öğrencimize spor eğitimi veriyoruz. Modern tesislerimizde yüzmeden, basketbola, futbola, voleybola, tenise kadar 6 ayrı branşta çocuklarımıza spor eğitimi vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kepez’de çocuk olmak, büyük bir mutluluk. Çocuklarımızla çok daha güzel günlerimiz olacak.”

İşeri: Spor okulu önemli bir hizmet

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri de spor okuluna katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuşmasına şöyle devam etti: “Yaklaşık 3 bin öğrenciye spor eğitimi verilmesi önemli bir hizmet. Kepez Belediyesi, açtığı spor okulu ile çocuklarımızı sporla buluşturarak, onları sokağın kötü alışkanlıklarından uzaklaştırıyor. Başkan Hakan Tütüncü’ye ve Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’na, spor okulunu düzenlemelerinden dolayı teşekkür ederim. İki başkan da çocuklara muhteşem bir spor hizmeti veriyorlar.”

Çocuklar teşekkür etti

Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı Seçim İşleri Başkanı Ömer Emrullah Bozer de “Kepez Belediyesi, spor okulu ile çocukların spor eğitimi ihtiyacını karşılıyor. Müthiş bir belediyemiz, müthiş bir belediye başkanımız var. Yaz spor okulundan Türk sporuna katkı sağlayacak olan birçok sporcunun çıkacağından eminim.” açıklamasını yaptı.
Ziyarete katılan Kepez Belediye Meclis Üyesi İsa Sarpdağ da spor okuluyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Spor okulunda ciddi bir katılımın olması iyi şeyler yapma adına bizleri heveslendirdi. Katılımın yüksek olması belediye yönetimine ve Başkan Hakan Tütüncü’ye güvenden kaynaklanmaktadır. Hizmetlerimiz çığ gibi büyümeye devam edecek.”
Çocuklar da kendilerini modern tesislerde sporla buluşturduğu için Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.
Yaklaşık iki ay sürecek olan spor okulu, futbol, basketbol, tenis, voleybol, tekvando ve güreş branşlarında düzenleniyor. Spor okulu, 28 Ağustos’ta sona erecek.