Kepez Spor Kepez Spor

Tütüncü spor öğrencilerini ziyaret etti 08/09/2015 10:00

Tütüncü spor öğrencilerini ziyaret etti


Kepez Belediyesi’nin açtığı yaz spor okullarında futbol ile tenis kursiyerlerini ziyaret eden Başkan Tütüncü, antrenmanları izledi, başarı dileklerini ifade etti.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin düzenlediği yaz spor okulunda futbol ile tenis öğrencilerinin antrenmanlarını ziyaret etti.

Açılışı 1 Temmuz’da yapılan ve 6 ayrı branşa 3 bine yakın öğrenci katıldı. Katılımcı sayısı ve modern tesis imkânlarıyla Antalya’nın en büyük ve en nitelikli spor okulunun oluşturulduğu Kepez’de, çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Bilgi aldı

Basketbol, voleybol, tekvando, yüzme, futbol ve tenis kurslarını içeren yaz okulunu organize eden Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, ziyareti gerçekleştiren Başkan Tütüncü, meclis üyeleri ve AK Parti Kepez Teşkilatı üyelerine ev sahipliği yaparken bilgilendirmelerde bulundu.

Derslere iyi çalışılması tavsiyesi

Yeni tesislerin durumu, kurslara katılım ve kurs işleyişini öğrenen Tütüncü, önce futbol derslerinin verildiği Kuzeyyaka Mahallesi’ndeki sentetik çim sahaya gitti. Burada yaşlarına göre takımlara ayrılan çocukların yanına giden Tütüncü, memnuniyetlerini sordu. Çocuklardan derslerine iyi çalışmalarını, yeni eğitim sezonuna zihinsel ve bedenen hazır olarak başlamalarını tavsiye eden Tütüncü, her takım ile ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi. Buradan da tenis kurslarının verildiği Kepez Belediyespor Kulübü kortlarına giden Tütüncü, tenis öğrencileriyle de yakından ilgilendi. Çocukların bu kursu açmasından dolayı teşekkür ve tebriklerini kabul eden Tütüncü, tenis öğrencileriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.