Kepez Spor Kepez Spor

Kepezsporlu Tekin milli takım kampında 08/09/2015 10:00

Kepezsporlu Tekin milli takım kampında


Sıra dışı çalışma metotları sunan antrenörünün arabasını iterek kendini hazırlayan Antalyalı Tekin, Yıldız Kızlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda birincilik hedefliyor.

Güreşe başladıktan 1 yıl sonra Türkiye Şampiyonu olan Kepez Belediyespor Kulübü sporcusu Hatice Ece Tekin, antrenörünün arabasını iterek Yıldız Kızlar Dünya Güreş Şampiyonası’na hazırlandı. Güç, kondisyon, çeviklik ve teknik gibi yetenekleri hızla iyileştiren zorlu ve yoğun bir antrenman programıyla öğrencilerini çalıştıran Kepez Belediyespor Güreş Takımı Antrenör Şerafettin Uysal, sabahları denizde kondisyon, akşamları ağırlık ile minderde teknik çalıştırıyor.

Salon etrafında araba itiyorlar

Turgut Özal Spor Salonu’ndaki ağırlık ile teknik çalışmaları arasında, kulüp sporcuları antrenörlerinin arabasını salon etrafında sırayla iterek çalışıyor. Hem kondisyon, hem bacak kaslarını geliştiren araba itme çalışması, aynı zamanda yoğun geçen antrenman programına neşe katıyor.

Gitmeden araba itti

Bosna Hersek’te 25- 30 Ağustos’ta düzenlenecek dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan 17 yaşındaki Tekin, Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Tesisleri’ndeki 12 günlük milli takım kampı öncesinde de yoğun olarak çalıştı. Niğde otobüsüne binmeden 4 saat öncesindeki antrenmanında yine antrenörünün arabasını iten Tekin, kulüp sporcuları tarafından başarı dilekleriyle uğurlandı. Kategorisinde Avrupa 5’incisi olan Tekin, dünya sıralamasında hedefinin birincilik olduğunu söyledi.