Kepez Spor Kepez Spor

Kepez'in Sultanları sezona hazır 05/10/2015 11:36

Kepez'in Sultanları sezona hazır


Türkiye Voleybol Federasyonu 3'üncü Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor, 2015-2016 sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor.

18 Ekim'de İzmirspor'u evinde konuk edip ligin açılışını yapacak olan Kepez Belediyespor, hazırlık için Denizli ve Manisa'da hazırlık maçı yapacak.
Türkiye Voleybol Federasyonu 3'üncü Lig 2015-2016 sezonu 18 Ekim'de başlıyor. Lig'de yer alan takımlar hazırlıklarını sürdürürken Kepez Belediyespor'un sultanları süreci hazırlık maçları yaparak değerlendiriyor.

18 Ekim'de İzmirspor'u evinde konuk edip ligin startını verecek olan Kepez'in Sultanları,  Denizli ve İzmir'de oynanacak hazırlık maçları için dün sabah yola çıktı. Aynı gün Denizli Gençlikspor'la hazırlık maçı yapacak olan Sultanlar, Pazar günü  saat 13:00'da Manisa Alaşehir Belediyespor ile Belediye Spor Salonunda ter dökecek.

Kepez Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Necdet Yüksel, " Bu yıl yine iddialı bir sezon olacak. Altyapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncularımız takımımızda çoğunlukta. Bu da bizi sevindiriyor. Altyapımızdan Türk sporuna kazandırdığımız değerlerle 3'üncü Lig'de mücadele etmek kolay değil."dedi.
Yüksel, "18 Ekim'de başlayacak olan müsabakalar öncesi prova amaçlı  Denizli Gençlikspor ve Manisa Alaşehir Belediyespor'la hazırlık maçı yapacağız. Lig'de mücadele edecek olan takımlara şimdiden başarılar dilerim."diye konuştu.

Kepez'in Sultanları sezona hazır
Kepez'in Sultanları sezona hazır
Kepez'in Sultanları sezona hazır