Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’den Manavgat’a gol yağmuru 08/10/2015 13:18

Kepez’den Manavgat’a gol yağmuru


Süper Amatör Lig 3'üncü haftasında Kepez Belediyespor, Manavgat Belediyespor’u gol yağmuruna tuttu. Evinde Manavgat Belediyespor'u ağırlayan Kepez, ilk yarı 3, ikinci yarı 3 gol atarak sahasından 6-0 galip ayrıldı.
 
Süper Amatör Lig 2015-2016 sezonunu galibiyetle açan Kepez Belediyespor, Manavgat Belediyespor gol yağmuruna tuttu. 3'üncü hafta Manavgat Belediyespor'u ağırlayan Kepez, galibiyet zincirini seriye bağladı.

Geçtiğimiz sezon bakıma alınan ve yeniden tadil edilen Hasan Doğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşma saat 15:00'da başladı. Gökçen Öztürk, Alican Alp, Ramazan Bozkurt hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma da  Hasan Efe, Metecan Takı ve Mehmet Çopur’un attığı   gollerle Kepez ilk yarı sonunda soyunma odasına 3-0 galip gitti. İkinci yarıda da  Ali Baştürk (2) ve  Süleyman Karaağaç'ın golleriyle  Kepez rakibi Manavgat Belediyespor’u  6-0 yendi.

Karşılaşmayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi İsa Sarpdağ, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ve misafirler protokol tribününden izledi. Müsabaka hakkında düşüncülerini aktaran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Kepez Belediyespor'un yeni sezonu hayırlı olsun. Yeni sezona arkadaşlarımız heyecanla, aşkla hazırlandılar. Fiziksel olarak spor tesislerimizi  iyileştirip, yeniledik. Hasan Doğan Stadyumu'nun zemini yenilenip, diğer ünitelerinin bakımı yapıldı. Amatör spor da yolumuza ve yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu anlamda bu sezonun başarılı geçmesini temenni ediyor, Kulüp Başkanımıza, hocalarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum."dedi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’da yaptığı konuşmada, " Amacımız burada spor yapan çocuklarımızı altyapıda yetiştirip, Türk futboluna kazandırmak için vermiş olduğumuz mücadeleyi görüyoruz. Yapılan hizmetler ve eğitimler sporcularımız için. Bu bağlamda bu sezon bütün takımlara başarılar diliyorum." dedi.

Kepez Belediyespor ligin 4'üncü haftasında Sanayispor'la karşılaşacak.

Kepez’den Manavgat’a gol yağmuru
Kepez’den Manavgat’a gol yağmuru
Kepez’den Manavgat’a gol yağmuru
Kepez’den Manavgat’a gol yağmuru
Kepez’den Manavgat’a gol yağmuru