Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’den Milli Takıma 13/10/2015 15:00

Kepez’den Milli Takıma


Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün, Küçük Erkek ve Küçük Kız takımlarında oynayan 4 basketbolcu, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Yıldız B Milli Takım kampına çağrıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Küçük Erkek ve Küçük Kız  takımının yıldız oyuncuları Küçük Erkeklerden Hamdi Tunahan Yüksel, Kürşad Nural, Gıorgı Burnadze, Kuçük Kızlardan Hatice Pelin Gülçelik milli takım kampına davet edildi.

16-18 Ekim tarihleri arasında İzmir'de toplanacak milli takıma davet edilen sporcular, 2 gün boyunca teknik ekibin eşliğinde kendilerini gösterecek.  2 gün içerisinde gruplar halinde çalışma yapacak adaylar arasından seçilecek 12 sporcu 2017 Avrupa Şampiyonası'nda katılacak ana kadroyu oluşturacak.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü  Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, "4 yıldır yapmaya çalıştığımız hizmetlerin meyvesini almaya başladık. Küçük Erkek ve Küçük Kız  takımlarımızdan Küçük Erkeklerde Hamdi Tunahan Yüksel, Kürşad Nural ve Gıorgı Burnadze, Küçük Kızlardan Hatice Pelin Gülçelik milli takım kampına çağrıldı. Bu sayıyı her yıl daha da arttırmak istiyoruz. Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü'nün destekleri içinde kendisine şükranlarımızı sunuyoruz."diye konuştu.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, "Sporcu fabrikasıyız' ifadesi artık hafife alınacak bir konu değil. Görüyoruz ki sporcularımıza verdiğimiz emekler ve onların başarıları üst mercilerin dikkatini çekiyor. Bu da bizleri mutlu ediyor." şeklinde konuştu.

Kepez’den Milli Takıma
Kepez’den Milli Takıma
Kepez’den Milli Takıma
Kepez’den Milli Takıma