Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’de Şakir Filiz’e yeni görev 06/11/2015 10:00

Kepez’de Şakir Filiz’e yeni görev


Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün kurucu antrenörlerinden Şakir Filiz, Kepez Belediyespor Futbol Genel Koordinatörlüğü  görevine getirildi. Yıllardır futbolun her kademesinde antrenörlük yapan Şakir Filiz, yaptığı projelerle de Türk futbolunun dikkatini çekti.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün 1997 yılından itibaren kurucu antrenörlerinden olan ve Antalyaspor'un altyapı kordinatörlüğünü de yapan Şakir Filiz, Kepez Belediyespor'un futbol Genel Koordinatörlüğüne getirildi. Futbolu çok iyi bilen ve aynı zamanda Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Antalya Şube Başkanı olan Şakir Filiz, Kepez'de futbol üzerine yaptığı projelerle de dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz yıl ilkokul ve ortaokullarda yetenek taraması yapan Kepez Belediyespor, keşfedilmemiş yetenekleri 6 yaşından itibaren yetiştirip Türk futboluna kazandırmak istiyoruz."şeklinde konuştu.

Filiz, "Kepez Belediyespor, futbol olarak Süper Amatör Lig'de ve alt yapı kategorilerinde bir çok takımları var. Bünyemiz de bulunan takımlara da keşfettiğimiz genç yetenekleri yerleştiriyoruz. Bu yıl özellikle alt yapı takımlarımıza diğer kulüplerden oyuncu transfer etmedik. Hep kendi yetiştirdiğimiz çocuklar. Yapmış olduğumuz projelerle de genç yetenekleri keşfetmek için onlar bize gelmiyor, biz onların ayağına gidiyoruz. Çünkü bizim futbolcu tarama yaşımız 6 yaşından itibaren başlıyor. Ve burada yetiştirdiğimiz çocuklar hem kendi alt yapımız için hem de Türk futbolu için çok önemli. "dedi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, "Biz kulüp olarak kurumsal bir çatı altında birleştik. Herkesin bir uzmanlık alanı var ve herkes kendi işini yapıyor. Buda tabi ki başarıyı getiriyor. Yıllarını ve emeklerini bu kulübe vermiş olan bir kişinin de fikirleri bizim için önemlidir. Bu nedenle Kepez'de artık futbol denilince Şakir Filiz akla geliyor." dedi.

Kepez’de Şakir Filiz’e yeni görev