Kepez Spor Kepez Spor

Kepez Namağlup lider 09/11/2015 10:00

Kepez Namağlup lider


Antalya U-17 Ligi 2. grupta mücadele eden Kepez Belediyespor, ligin 8.haftasını namağlup olarak kapatarak grupta liderliğini koruyor. Ligin 7 haftasını rakiplerini gol atma şansı vermeyen Kepez Belediyespor, Yolspor karşılaşmasında 1 gol yiyerek karşılaşmayı 2-1 galibiyetle kazandı.

Antalya U-17 Ligi 2. grupta mücadele eden Kepez Belediyespor, Antalya Yolspor'un evine konuk oldu. Bahtılı Spor tesislerinde oynanan karşılaşmayı Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Kulüp Müdürü Birkan Arslan, Antalya Yolspor Teknik Direktörü Musa Yüksel ve Yol Spor Teknik Sorumlusu Ömer Kıvanç izledi.

İlk yarı 2 golün kaydedildiği mücadelede Kepez Belediyespor, baskılı oyun sergilerken karşılaşmanın 2'inci yarısından 2. golü bulan taraf Kepez oldu. Karşılaşmayı 2-1  galip bitiren Kepez Belediyespor, ligde de liderliğini en yakın takipçisine 6 puan farkla koruyor.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü U-17 Teknik Direktörü Serdar Aksoy, "Ligin 8 haftasında ligde iddialı olan Antalya Yolspor'un evine konuk oldu.Saha içerisinde üstün olan taraf bizdik. İlk yarı karşılaşmayı 1-1 berabere bitirdik. Bir çok gol pozisyonu bulsak da değerlendiremedik. Ancak 2 yarının başlamasıyla birlikte saha içerisinde baskıyı arttırarak, 70 dakika da 2'inci golü bularak maçı galip bitidik.. Çok güzel bir maç oldu.  Ligde en yakın takipçimize 6 puan fark açarak, namağlüp yenilgisizliğimizi devam ettiriyoruz."dedi.

Maç hakkında değerlendirme de bulunan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, " U-17 takımımızı ligde sergiledikleri mücadele ve başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Aynı zamanda bizi Antalya Yolspor Teknik Direktörü Musa Yüksel'e misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederiz"diye konuştu.

Kepez Belediyespor U-17 takımı ligin 9'uncu haftasında Antalya Gücüspor'u evinde konuk edecek.

Kepez Namağlup lider
Kepez Namağlup lider
Kepez Namağlup lider