Kepez Spor Kepez Spor

Kepez basketbolda doludizgin 09/11/2015 10:00

Kepez basketbolda doludizgin


Türkiye Basketbol Federasyonu 2'inci Lig'de mücade eden Kepez Belediyespor, ligin 2'inci haftasında Düzce Belediyespor'u evinde konuk etti. Nefes kesen bir mücadelenin sergilendiği saha da Kepez rakibi Düzce'yi 60-59 mağlup etti.

TB2L'de mücadele eden Kepez Belediyespor, Düzce Belediyespor'u evinde konuk etti. Lig'in 2'inci haftasında Turgut Özal Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Kepez Belediye ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yönetici heyeti ve basketbolseverler izledi.

Saat 16:00'da başlayan ligin 2'inci hafta karşılaşması heyecanlı başladı. İlk periyotu 22-16 sayı farkı ile kapatan Kepez'in dev adamları, ikinci periyotu 3 sayı farkla mağlup kapattı. (33-36) Karşılaşmanın İkinci devresinde üstünlüğü son saniyelere kadar koruyan Kepez Belediyespor, rakibi Düzce Belediyespor'u 60-59 mağlup etti.

Maç sonu değerlendirmede bulunan Kepez Belediyespor Basketbol Antrenörü Engin Taşkıran," "Düzce Belediyespor, ligin iddialı takımlarından biriydi. Tecrübeli oyunculara sahip iyi bir takım. İlk maçlarını farkla kazandılar. İlk yarı 3 sayı geride bitirdik. İkinci yarı heyecan arttı, maçın son saniyesine kadar çekişme davam etti. maçın son saniyesinde maçı biz kazandı. Düzce Belediyesi'ni tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Kendi takımımı da son saniyeye kadar mücadele ettikleri için tebrik ediyorum" dedi.

Kepez Belediyespor Ligin 3'üncü hatfasında Muğla Ormanspor'a konuk olacak.

Kepez basketbolda doludizgin
Kepez basketbolda doludizgin
Kepez basketbolda doludizgin