Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU. 08/09/2015 10:00

KEPEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU.


TFF 3. lig başarısının ardından Kepez Belediyespor, final maçında Keçiören Bağlumspor’u 4-2 mağlup ederek 19 Yaş Altı Türkiye Şampiyonu oldu.

Futbolda Kepez fırtınası artarak sürüyor. Antalya’ya futbolda 3. lige çıkma sevinci yaşatan Kepez Belediyespor Kulübü, bir büyük başarıya daha imza attı. Kepez Belediyespor 19 Yaş Futbol Takımı, 140 takımın yer aldığı 19 yaş şampiyonasında Türkiye’nin en büyüğü oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Kütahya`da düzenlenen 19 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası finallerinin ilk maçında Antalya temsilcisi, normal süresi 3-3 biten maçta İzmir Buca Belediyespor`u penaltılar sonucunda 8-6 yenerek finale çıktı.
Finalde Kepez’in rakibi, Aksaray Karadenizspor’u 4-0 mağlup eden Keçiören Bağlumspor oldu.
Dumlupınar Stadı`nda Pazar günü saat 17.30’da oynanan final maçında Kepez Belediyespor, baştan sona üstün oynadığı maçta rakibini 4-2 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Kepezli futbolcular ve takımın Türkiye şampiyonu olmasında büyük emeği olan Antrenör Mesut Uyar büyük sevinç yaşadılar. Takımı Kütahya’da yanlız bırakmayan ve büyük emekleri olan Kepez Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Turgay Yavuz, 3.Lig’de mücadele edecek olan Kepez Belediyespor’un Antrenörü Şakir Filiz de sevince ortak oldu.
Kepez Belediyespor, şampiyonluk kupasını AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay’ın elinden aldı.
Kepez Belediyespor 19 Yaş Takımı Antrenörü Mesut Uyar, yürekleriyle oynayarak Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösteren oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi. Uyar, 5 yıllık bir emeğin sonucu Türkiye Şampiyonluğunun geldiğinin altını çizerek, “Antalya’ya ilk defa böyle bir kupa getirdiğimiz için mutluyum. Başarımız için bize dua eden, sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk Kepez’e, Antalya’ya hayırlı olsun.” ifadesini kullandı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, futbolda kendilerine ikinci büyük sevinci yaşatan Kepez Belediyespor 19 Yaş Altı Futbol Takımı’nın oyuncularını, Antrenör Mesut Uyar’ı, teknik heyeti ve yöneticileri şampiyonluktan dolayı kutladı.