Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’den 10 numara galibiyet 11/11/2015 10:00

Kepez’den 10 numara galibiyet


Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor, bu hafta evinde Sidespor'u konuk etti. İlk yarı 4 ikinci yarı ise 9 gol kaydeden Kepez Belediyespor, rakibini 13-0 mağlup etti.

Süper Amatör Lig 7. hafta karşılaşmalarında Kepez Belediyespor, Sidespor'u konuk etti. Kepez Hasan Doğan Stadyumunda saha bakımı nedeniyle Yolspor tesislerinde oynanan karşılaşmaya Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, Kulüp Müdürü Birkan Aslan, Tenis Şube Sorumlusu Hüseyin Okumuş, Yolspor Teknik Direktörü Musa Yüksel ve davetliler izledi.

Hakem Özgür Kaya, Fırat Hamedi ve Hakan Yılmaz üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Kepez Belediyespor, Sidespor karşısında üstün oyunu ile dikkat çekti. İlk yarı 4-0 önde kapatan Kepez Belediyespor, karşılaşmayı 13-0 galip bitirdi.

Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, " Lig'de 2'inci sırada yer alan ve namağlup bir şekilde ilerleyen takımımı kutluyorum. Sidespor karşısında bol gollü bir karşılaşma izledik. Bu yıl ligde en fazla golün kaydedildiği bir maç oldu."dedi.

Kepez Belediyespor Ligin 8'inci haftasında Kestel Belediyespor'un evine konuk olacak. Ayrıca Antalya'da yapılacak olan G-20 zirvesi nedeniyle 14-15 Kasım tarihleri arasında oynanması planlanan futbol müsabakaları ertelendi.

Kepez’den 10 numara galibiyet
Kepez’den 10 numara galibiyet