Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’den lidere 5 gol 23/03/2016 14:35

Kepez’den lidere 5 gol


Süper Amatör Lig Play-off müsabakalarında Gazipaşa Belediyespor'u evinde ağırlayan Kepez Belediyespor rakibini 5-0 mağlup etti.

Süper Amatör Lig Play-off'ların son haftasında galibiyet zincirine yenilerini ekleyen Kepez Belediyespor, evinde play-off'ların lider takımı Gazipaşa Belediyespor'u konuk etti.

Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Kepez Belediye ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yöneticiler ve taraftarlar izledi.

Karşılaşmanın başlama düdüğünün çalmasıyla birlikte rakibine karşı baskılı bir oyun sergileyen Kepez'in Altın Kramponları, ilk golü 18'inci dakika'da Salih Sazak'ın topu filelerle buluşturmasıyla buldu. 3 dakikalık oyunun ardında 21'inci dakika da Süleyman Karaağaç'ın orta sahadan vurduğu şut ile 2'inci golü kaydetti. İlk 45 dakikalık dilimde Kepez Belediyespor soyunma odasına galip gitti.
İkinci yarının başlamasıyla hava muhalefeti nedeniyle rüzgara karşı mücadele eden Kepez Belediyespor'lu oyuncular maçın bitimine 10 dakika kala bulduğu 3 golle durumu 5-0'a yükseltti.

Karşılaşma hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediye ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, " Gazipaşa maçında belediyemiz futbol takımını tribünde destekledik. 5-0 lık şiir gibi bir netice iyi bir moral oldu."diye konuştu.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ise " Saha da iyi bir mücadele örneği gördük. Fair-play ruhuna yakışır bir maçtı. Lig'in lider takımı Gazipaşa Belediyespor'u evimizde 5-0 mağlup ettik. Rüzgara karşı mücadele ettik ve ardı arkasına gelen 3 golle durumu 5-0 yaptık."dedi.

Kepez Belediyespor bu hafta Kestel Belediyespor'un evine konuk olacak.

Kepez’den lidere 5 gol
Kepez’den lidere 5 gol
Kepez’den lidere 5 gol
Kepez’den lidere 5 gol
Kepez’den lidere 5 gol
Kepez’den lidere 5 gol
Kepez’den lidere 5 gol