Kepez Spor Kepez Spor

Kepezspor, Ligin İkinci Yarısına Hazır 29/12/2016 12:00

Kepezspor, Ligin İkinci Yarısına Hazır


Bölgesel Amatör Lige (BAL) verilen arada , kampa girerek hazırlıklarını sürdüren Kepez Belediyespor, oynadığı hazırlık karşılaşmalarında ligin 2.yarısına hazır bir görüntü veriyor.

Ligin ilk yarısını 3.sırada bitiren ve şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Kepez Belediyespor,ikinci yarı hazırlıklarını son sürat sürdürüyor.Hergün sürdürülen antrenmanların yanı sıra ,hazırlık karşılaşmaları oynayan Kepez Belediyespor aldığı skorlarla ligin ikinci yarısına hazır bir görüntü veriyor. Lige verilen arada oyuncuların maç eksikliğini gidermek ve takımın performansını görmek adına art arda iki gün hazırlık karşılaşması oynayan Kepez Belediyespor bu maçları rahat kazandı. 

İlk olarak Avrupa’da ki gurbetçi oyunculardan kurulan karma da Avrupanın Yıldızları ile karşılaşan, Kepez Belediyespor sahadan 8-1 galibiyetle ayrıldı. Ligde sakat ve fazla şans bulamayan oyuncuları görmek adına yedek ağırlıklı bir kadroyla takımını sahaya süren Şakir Filiz, oyuncularının farklı galibiyetli karşılaşmada gösterdiği performanstan memnun kaldı. İkinci hazırlık karşılaşmasında İstanbul ekibi Erok Spor’u 3-2 mağlup eden Kepez Belediyespor, 2 günde oynadığı 2 hazırlık karşılaşmasından galibiyetle ayrıldı.

Kepezspor, Ligin İkinci Yarısına Hazır
Kepezspor, Ligin İkinci Yarısına Hazır
Kepezspor, Ligin İkinci Yarısına Hazır