Kepez Spor Kepez Spor

ZİRVE YOLUNDA Kİ KRİTİK KARŞILAŞMAYA , KEPEZSPOR HAZIR 12/01/2017 12:42

ZİRVE YOLUNDA Kİ KRİTİK KARŞILAŞMAYA , KEPEZSPOR HAZIR


Bölgesel Amatör Lig’de 2.yarı hafta sonu start alırken, Kepez Belediyespor zorlu Bucak Bld.Oğuzhan deplasmanına konuk olacak. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Kepez’in Altın Kramponları ,zorlu deplasmandan iyi bir sonuç alarak ligin 2.yarısına güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

BAL Ligine verilen arada iyi bir hazırlık dönemi geçiren ve zorlu rakiplerle oynadığı hazırlık karşılaşmalarında mağlubiyet yüzü görmeyen Kepez Belediyespor, Pazar günü konuk olacağı Bucak Bld.Oğuzhan  maçına konsatre oldu.Rakip Bucak Bld.Oğuzhan ligde 2.sırada bulunurken hemen ardından   ligde 3.sırada  Kepez Belediyespor’un bulunması  hafta sonu oynanacak karşılaşmanın önemini daha da arttırıyor.Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Kepez Belediyespor kazanmak istiyor.Lige verilen arada kendi tesislerinde kamp yapan Kepez Belediyespor, sık sık hazırlık karşılaşması oynayarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Teknik Direktör Şakir Filiz yaptığı açıklamalarda: “Lige verilen arada iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Eksiklerimizi gidererek daha da güçlendik. Ligin ikinci yarısı tüm takımlar için daha zor geçeçek.  Pazar günü oynayacağımız Bucak karşılaşmasının zorlu geçeceğini biliyoruz. Elimizden geleni yaparak karşılaşmadan  iyi bir sonuçla ayrılmayı ümid ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Zorlu karşılaşma Bucak Belediye Oğuzhan-Kepez Belediyespor , 15 Ocak Pazar günü 14:00’da Bucak İlçe Stadyumunda oynanacak.

ZİRVE YOLUNDA Kİ KRİTİK KARŞILAŞMAYA , KEPEZSPOR HAZIR
ZİRVE YOLUNDA Kİ KRİTİK KARŞILAŞMAYA , KEPEZSPOR HAZIR