Kepez Spor Kepez Spor

Tütüncü, basketbolcuları uğurladı 08/09/2015 10:00

Tütüncü, basketbolcuları uğurladı



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)’nde mücadele edecek olan basketbol takımını, Isparta kampına uğurladı.

Başkan Hakan Tütüncü, sezon hazırlıklarına başlayan Kepez Belediyespor Basketbol Takımı’na moral ziyaretinde bulundu. Tütüncü, Isparta kampı için Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda toplanan teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelerek, basketbola verdiği önemi bir kez daha gösterdi.
Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’nunda yer aldığı ziyarette Tütüncü, yeni transferlerle tanıştı. Baş Antrenör Aziz Bekir’den takım hakkında bilgi alan Başkan Tütüncü, ligde takıma başarılar diledi.
Güzel bir çalışma dönemi dileği ile takımı, Isparta kampına uğurlayan Başkan Hakan Tütüncü, basketbolda TB2L’de, Futbolda TFF 3. Ligi’nde mücadele edeceklerini anımsatarak, “Basketbol ve futbol noktasında belli bir başarı trendinin yakalanacak olması sporda hedeflere ulaşma noktasında bize avantaj sağlayacaktır.” dedi.
Hem basketbolda hem de futbolda başarılı olmak istediklerinin altını çizen Tütüncü, “Futbolda TFF 3. Ligi’ne çıktık. Bunu da bir avantaja dönüştürmek suretiyle Kepez’i biraz daha sporla ön plana çıkmış bir ilçe haline getirmek istiyoruz. İyi niyet zemininde attığımız adımların karşılığını alacağız, diye düşünüyorum.” ifadesini kullandı.
Sezon hazırlıklarına Antalya’da başlayan Kepez Belediyespor, Isparta’da bir hafta kamp yaptıktan sonra, çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecek.