Kepez Spor Kepez Spor

Kepez’in Potada ve Filede ki Rakipleri Belli Oldu 12/08/2017 10:37

Kepez’in Potada ve Filede ki Rakipleri Belli Oldu


2017-2018 sezonunda basketbol ve voleybol kura çekimleri gerçekleşti. Kepez Belediyespor’un rakipleri belli oldu.
Yeni sezonda büyük hedeflerle yola çıkan Kepez Belediyespor’un , basketbol ve voleybol branşlarında ki fikstür çekimlerinin ardından rakipleri belli oldu. İstanbul’da gerçekleşen Türkiye Basketbol 2.Ligi (TB2L) kura çekimine Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, Basketbol ve Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Çatal ve Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Erek katıldı. Kepez Belediyespor’u temsilen kura çekimini Başkan Ünlüoğlu gerçekleştirdi. Yeni sezonda Kepez Belediyespor A Grubun da mücadele edecek Kepez’in Devleri ilk maçını Bolu deplasmanında oynayacak. Kura sonrası açıklamalarda bulunan Şube Sorumlusu Hakan Çatal : “İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Yetenekli ve karakterli oyuncuları kadromuza katarak iyi bir ekip oluşturduk. Antalya’yı ve Kepez’i en iyi şekilde temsil edip üst lige taşımayı hedefliyoruz “ifadelerini kullandı.
Filede Rakipler Belli Oldu
Voleybol da bu yıl yeniden yapılanmaya giden Kepez Belediyespor,alt yapıda ki genç yeteneklere şanş verme kararı aldı. Alt yapıdan A takıma kazandırılan yeteneklerle Kepez Belediyespor bu sene başarıyı kovalayacak. Yeni yapılanmayla sezona hazırlanan Kepez’in Sultanların da fikstür belli oldu. Ankara’da gerçekleştiren Voleybol 2.Lig kura çekimine Şube Sorumlusu Hakan Çatal ve Voleybol Genel Menejeri Coşkun Güvenç katıldı. Kepez’in Sultanları C Gurubunda mücadele edecek. Grupta 4 İzmir takımı bulunurken 3’te Antalya temsilcisi boy gösterecek. Kepez’in Sultanları ilk maçında Bodrum ile karşı karşıya gelecek.
Kura çekimleri ardından açıklamalarda bulunan Kepez Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu : “Kuramızı hayırlısıyla çektik,her yıl olduğu gibi üstüne koyarak daha iyi bir sezon bekliyorum,ekibime inancım tam. Voleybol da ise yeni bir yapılanmaya giderek , alt yapı da ki yetenekli oyuncularımıza şans vereceğiz. Umuyorum ki 2017-2018 sezonu takımımız için başarılı bir sezon olacak”

Kepez’in Potada ve Filede ki Rakipleri Belli Oldu