Kepez Spor Kepez Spor

Tütüncü’den yaz spor okuluna ziyaret 08/09/2015 10:00

Tütüncü’den yaz spor okuluna ziyaret



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 11 branşta hizmet veren 1500’e yakın öğrencinin katıldığı yaz spor okulunun, karate ve basketbol branşlarındaki sporcularını ziyaret etti.

Başkan Hakan Tütüncü, yeni tesisler yaparak, yeni amatör branşlar açarak spor yapma imkanı sunduğu geleceğin sporcularına, manevi olarak da destek veriyor. Tütüncü, öğrenci sayısı ile Antalya’nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan yaz spor okulun açılışında, öğrencilere verdiği ziyaret etme sözünü gerçekleştirdi. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda antrenmanlarını sürdüren karate ve basketbol branşlarındaki öğrencilerle bir araya geldi. Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ile birlikte Tütüncü, ilk olarak WSKF (World Shotokan Karate do Fedaration) Dünya Şampiyonu unvanlı Antrenör Sema Veltan Bilgin`in çalıştırdığı karatecileri ziyaret etti. Karateciler, Tütüncü’nün ziyaretiyle büyük bir mutluluk yaşadı. Geleceğin karatecilerinin çalışmalarını bir süre izleyen Başkan Hakan Tütüncü, öğrencilerin gösteri maçının hakemliğini de yaptı. Tütüncü, sohbet ettiği öğrencilere, yaz spor okulundan memnun kalıp kalmadıklarını sordu? Öğrenciler de, yaz spor okulundan duydukları memnuniyeti dile getirdiler!
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, karate branşının ardından geleceğin dev adamlarının yetiştirildiği basketbol okulunun antrenmanını da izledi. Çalışmalar hakkında Antrenör Osman Durmak’tan bilgi alan Tütüncü, öğrencilerle basketbol da oynadı. Başkan Tütüncü, başarılar dilediği basketbol okulu öğrencilerinden, derslerine de çok iyi çalışmalarını istedi.
Kepez Belediyespor’un, her yeni gün sporda dev adımlar atan bir kulüp olduğunu söyleyen Başkan Hakan Tütüncü, “İlçedeki tesisleşmenin getirdiği avantajları en iyi şekilde kullanarak gençlere, bölge halkına, spor alanında hizmet etmek istiyoruz.” dedi.
Yaz spor okulunda yapılan çalışmaları yerinde görmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Basketbol ve karate branşlarının yaz spor okullarını ziyaretimde öğrencilerimizin, ailelerinin memnuniyetini gördük. Bu sevindirici bir gelişme. Özellikle Kepez gibi genç nüfusun fazla olduğu yerlerde, bu tür adımların o bölgenin kalkınması bakımından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kepez’in biraz daha sporla ön plana çıkmış bir ilçe olması temel hedefimizdir.”
Ziyarette Başkan Tütüncü, kendisini ilgiyle karşılayan sporcularla hatıra fotoğrafı da çektirdi