Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’DE ÇOCUKLAR İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA 04/06/2018 09:00

KEPEZ’DE ÇOCUKLAR İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA


Kepez Belediyesi 2 Temmuz – 8 Eylül tarihleri arasında 10 branşta Yaz Spor Okulunu açmaya hazırlanıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün destekleriyle Türkiye’nin en nitelikli ve modern spor kulübünde yaz spor okulları eğitimlerinden yararlanmak için kayıtlar 1 Haziran itibariyle başladı.  Kepez Belediyesi’nin, 6-16 yaş çocuklara yönelik organize ettiği yaz spor okullarında, çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak için sağlıklı ve sporcu ahlakı almış nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor.

Ücretsiz Yaz Spor Okulu

1 Haziran tarihiyle başlayan yaz spor okulu kayıtları, Antalya’da tüm çocukları spora davet ediyor. Kepez Belediyesi Spor Okulu; futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, güreş, yüzme, su topu, tenis, jimnastik ve yeni eklenen okçuluk branşlarında kayıt alımına başladı. Yüzme branşı için kayıtlar Masal Park’ta bulunan Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu’nda alınırken diğer tüm branş kayıtları Kepez Belediyesi Spor Kompleksi’nde yapılıyor.

Kayıtlara Yoğun İlgi

1 Haziran itibariyle spor okulu kayıtlarına başlayan Kepez Belediyesi, yoğun ilgi gören bazı branşlarda vatandaşları uyarıyor. Ücretsiz olarak verilecek olan yaz spor okulları eğitimleri için kayıtlarda yoğunluk yaşadıklarını ifade eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “ Bazı branşlarda kontenjanlarımız dolmak üzere. Hemşerilerimiz geç kalmamaları için biran önce kayıtlarını yaptırabilir.” dedi.

Kayıt için istenen evraklar kimlik fotokopisi (çocukların) ve kayıt formu doldurulması gerekiyor.

Lisanslı Sporcu Olma Hakkı Kepez’de

Her biri kendi alanlarında uzmanlaşmış ve ödüllü antrenörlerin görev alacağı spor okullarında başarılı olan öğrenciler, Kepez Belediyesi Spor Kulübü alt yapısına girme fırsatı yakalayıp, lisanslı sporcu olabilecek.

KEPEZ’DE ÇOCUKLAR İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA
KEPEZ’DE ÇOCUKLAR İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA