Kepez Spor Kepez Spor

GÜREŞTE SIRTINIZ YERE GELMEZ 21/06/2018 15:47

GÜREŞTE SIRTINIZ YERE GELMEZ


Kepez Belediyesi Spor Kulübü, çocukları ve gençleri ata sporumuz güreşle buluşturuyor. Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda, milli ve manevi açıdan çocukların gelişimine katkı sağlayan güreş eğitimi ücretsiz veriliyor.

Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulları, bu yılda binlerce çocuk ve gence sporun farklı dallarında eğitim verecek. Çocuk ve gençleri fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlayan spor branşları ile buluşturan Kepez Belediyesi, ata sporumuz güreş eğitimini de ücretsiz olarak veriyor. Ata sporumuz güreşe yetenekli çocukların erken yaşta fark edilmesi gerektiğine değinen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Çocuklarımızın erken yaşta keşfedilerek, onların milli ve manevi değerler esasında eğitilmelerini sağlıyoruz” dedi.

Ünlüoğlu, “Hedefimiz şampiyonluk”

Şampiyon güreşçiler doğması için çalıştıklarını belirten Kulüp Başkanı Ünlüoğlu, “Nitelikli ve modern tesislerimizde, alanında uzman ve ihtisas sahibi antrenörlerimiz ile geleneksel ve bilimsel eğitim metotlarını bir araya getirerek, yaz spor okullarımızda çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Hedefimiz, küçük yaşlarda spora kazandırdığımız çocuklarımızın, gelecekte dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçiler olmalarıdır.”diye konuştu.  

Güreş sporunun faydaları

Bedensel ve zihinsel yorgunluklara karşı direnci artıran güreş, fazla kilo almayı önlüyor ve kalbin düzenli çalışmasını sağlıyor. Erken yaşlarda güreş eğitimi almaya başlayan çocukların ve gençlerin; hız, kuvvet, esneklik ve dayanıklılık gibi fiziksel özellikleri mükemmelleşiyor, cesaret, alçak gönüllülük, kendine güven gibi özellikleri de gelişiyor.

GÜREŞTE SIRTINIZ YERE GELMEZ
GÜREŞTE SIRTINIZ YERE GELMEZ