Kepez Spor Kepez Spor

Kepez kış spor okulu açıyor 08/09/2015 10:00

Kepez kış spor okulu açıyor



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 1500 öğrenciye spor yapma imkânı sundukları yaz spor okulunun tamamlanmasının ardından “kış spor okulu” açacaklarını söyledi.

Spor Toto 3. Ligi’nde futbolda, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde basketbolda mücadele edecek olan Kepez Belediyespor Kulübü, ilçedeki çocuklara 12 ay spor yapma imkanı sunuyor. Büyük ilgi gören ve 11 branşta açılan yaz spor okulunun ardından, kış spor okulu hizmete girecek. Çocukların, gençlerin spor yapabilmesi için, tesisleşmeye büyük önem veren Başkan Hakan Tütüncü de, ziyaretleriyle yaz spor okuluna katılan sporcu adaylarının eğitimlerini yakından takip ediyor.
Tütüncü, karate ve basketbol branşlarının ardından tekvando ve tenis yaz spor okullarını da ziyaret etti. Öğrencilerin antrenmanlarını bir süre izleyen Başkan Tütüncü, antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sohbet ettiği sporcuların taleplerini dinleyen Tütüncü, zengin sporu olarak bilinen tenis branşının yaz spor okuluna, 100’e yakın Kepezli çocuğun katılmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.
Başkan Hakan Tütüncü, Cihat Ramazan Gürbüz’ün çalıştırdığı ve 200’den fazla sporcunun bulunduğu, tekvando okulundaki öğrencilerin gösteri maçlarını da beğeniyle izledi. Yaz spor okuluna katılımının yüksek olmasının ve öğrencilerinin yaz spor okulundan memnun kalmasının, sevindirici olduğunu belirten Başkan Hakan Tütüncü, gençlerin ve çocukların spor yapabilme olanaklarını artırabilmek için, ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
Yaz spor okulu ile 1500’e yakın öğrenciye spor yapma imkanı sunduklarını kaydeden Tütüncü, talep üzerine kış spor okulu da açacaklarının müjdesini verdi.