Kepez Spor Kepez Spor

FİLELERİN SULTANI OLMAK ARTIK ÇOK KOLAY 27/06/2018 17:04

FİLELERİN SULTANI OLMAK ARTIK ÇOK KOLAY


Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın voleybol branşına kayıt yaptırarak, filenin sultanı olma şansını yakalayabilirsiniz.

Kepez Belediyesi’nin spora ve sporcuya desteği devam ediyor. Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun voleybol branşına kayıt yaptırarak, filenin sultanı olma şansını yakalayabilirsiniz. Yaz spor okulunda 6-16 yaş aralığında voleybol branşına kaydı alınan çocuk ve gençler , yetenekleri doğrultusunda Kepez Belediyespor voleybol takımında yer alma şansı yakalıyor. Kepez Belediyespor alt yapısına giren çocuk ve gençler geleceğin sporcuları olarak yetiştiriliyor.

Yetenekler keşfediliyor 

 “Bireysel olarak her çocuğumuzla ilgileniyoruz. Küçük yaşlarda spora kazandırdığımız gençlerimizin gelecekte iyi birer sporcu olacaklarına ve ülkemizi iyi temsil eden sporcular haline dönüşeceklerine inanıyoruz.” ifadelerini kullanan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Takım çalışması ve disiplini öğrenen yetenekli çocuklarımızın her birini Kepez Belediyespor’un A takımında ve milli takımda olma şansı olacak.” dedi.

FİLELERİN SULTANI OLMAK ARTIK ÇOK KOLAY
FİLELERİN SULTANI OLMAK ARTIK ÇOK KOLAY