Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’İN YÜZÜ GÜLÜYOR 08/09/2015 10:00

KEPEZ’İN YÜZÜ GÜLÜYOR


Kepez Belediyespor Kulübü, 5. Etap Tekvando Lig Müsabakası’nda, 9 birincilik, 3 ikincilik, 2 de üçüncülük kazandı.

Futbol ve basketbolda profesyonel liglerde mücadele eden, spor okullarıyla yüzlerce çocuğu spor yapma imkânı sunan Kepez Belediyespor Kulübü, spora yaptığı yatırımın karşılığını madalyalarla alıyor. Daha önce de ulusal turnuvalarda birçok başarıya imza atan Kepez Belediyespor Tekvando Takımı, 5. Etap Lig Müsabakası’nda da başarısını sürdürdü.
HaberlerGörüntülü HaberlerDuyurularBasında KepezİhalelerMeclis GündemiMeclis TutanaklarıHava Durumu
Vergi Borcu ÖdemeBaşvuru KılavuzuForm ve Dilekçe ÖrnekleriEvlilik İşlemleriBilgi EdinmeBeyaz MasaVergi TakvimiNöbetçi EczanelerKepez TVKepez Vizyon DergisiHaberlerİletişim

Tekvando müsabakaları, 16 takımın katılımı ile Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yapıldı. Kepez Belediyespor, 19 sporcu ile katıldığı turnuvada 9 birincilik, 3 ikincilik ve 2 de üçüncülük elde etti. Başarılarından dolayı sporcularını kutlayan Kepez Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Cihat Ramazan Gürbüz, turnuvanın sporcularının tecrübe kazanması adına yararlı geçtiğini söyledi. Gürbüz, hedeflerinin, Antalya’yı, Kepez’i, kazanacakları madalyalarla, Türkiye Şampiyonalarında da başarılı bir şekilde temsil etmek olduğunu da sözlerine ekledi.