Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ GELECEĞİN KALECİLERİNİ YETİŞTİRİYOR 26/07/2018 09:43

KEPEZ GELECEĞİN KALECİLERİNİ YETİŞTİRİYOR


Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda, görkemli açılış töreni sonrası başlayan eğitimler, hız kesmeden devam ediyor. On farklı branşta açılan Yaz Spor Okulu’nda kaleci olarak uzmanlaşmak isteyen sporculara da akademik eğitimler veriliyor.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, uzman kadrosu ve modern tesisleriyle çocuklara ve gençlere yeteneklerini keşfetme imkanı sunuyor. On farklı branşta Yaz Spor Okulu açan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, özellikle kaleci olarak uzmanlaşmak isteyen sporculara akademik eğitimler veriyor.  Spor alanında ihtiyaç ve isteklerin ne olduğunu araştıran ve bunlara çözüm arayan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, ‘Kaleci Akademisi’ eğitimleri ile futbola yeni yetenekler kazandırıyor.

Ünlüoğlu,”Uzman kaleci sayısı yetersiz”

Futbolda uzmanlaşmış yeterli sayıda kaleci olmadığını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Araştırmalarımız sonucunda futbolda yeterli sayıda uzmanlaşan kaleci olmadığını gördük ve bu eksikliği gidermek için ‘Kaleci Akademisi’ eğitimlerini başlattık.  Sporcu fabrikası olmamızın altında özverili bu çalışmalar yer alıyor. İstek ve ihtiyaçlara uygun sporcuları akademik eğitim anlayışı içinde yetiştiriyoruz ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

KEPEZ GELECEĞİN KALECİLERİNİ YETİŞTİRİYOR