Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’İN SULTANLARI SEZONU AÇTI 17/08/2018 17:49

KEPEZ’İN SULTANLARI SEZONU AÇTI


Türkiye Bayanlar Voleybol 2’inci Lig’de mücadele eden Kepez’in Sultanları,  sezon hazırlıklarına başladı. Ağustos ayı itibariyle haftanın 6 günü çift antrenman yaparak çalışmalara başlayan Kepez’in Sultanları, yeni sezona genç ve dinamik kadroyla çıkıyor.

Alt yapı çalışmaları ile adını ulusal boyutta duyuran Kepez Belediyesi Spor Kulübü, bu yıl voleybol A takımını genç ve dinamik bir kadroyla oluşturdu. Türkiye Bayanlar Voleybol 2’inci Lig’i 3. grupta mücadele eden Kepez’in Sultanları,  yeni sezona genç ve dinamik kadroyla çıkacak. Alt yapısında yetiştirdiği genç yıldız takım oyuncuları ve 1 transfer oyuncusu ile sezon hazırlıklarına başlayan Genç Sultanlar, Ağustos ayı itibariyle haftanın 6 günü çift antrenman yapıyor.

‘Gençlerimize tecrübe kazandırıyoruz’

Sezon hazırlıklarını değerlendiren Basketbol ve Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, “2017-2018 sezonundaki gibi alt yapı oyuncularımız ile bu sezonda sahalarda olacağız. Geçtiğimiz yıl 10 takım içerisinde ligi 6’ıncı sırada tamamlayarak hiçte başarısız olmadığımızı kanıtlamıştık. Buradaki amacımız yüksek bütçelerle takım oluşturmak değil, yetiştirdiğimiz çocuklara imkan verip onların üst liglerde mücadele edip tecrübe kazanmalarını istiyoruz ”dedi.
Türkiye Bayanlar Voleybol 2’inci Lig’i kura çekimlerinde bu yıl Kepez’in grubunda İzmir 3, Aydın 3,  Bodrum, Marmaris, Alaşehir ve bir de Antalya Spor olmak üzere toplamda 11 takım bulunuyor.

Yetenekli çocuklar alt yapıya 

Spor Kulüpleri tarafından yetenekli her gencin elinden tutulması gerektiğini belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, “Bence spor kulüplerinin en büyük eksikliği kendi sporcularını yetiştiremiyor olmalarıdır. Kepez Belediyespor yetenekli çocukları küçük yaşlarda alt yapı eğitim programına dâhil ediyor ve çocukların ilerlemesine olanak sağlıyor. Bu işin sırrı sabırlı ve kararlı olmaktan geçiyor.” diye konuştu.

KEPEZ’İN SULTANLARI SEZONU AÇTI
KEPEZ’İN SULTANLARI SEZONU AÇTI
KEPEZ’İN SULTANLARI SEZONU AÇTI