Kepez Spor Kepez Spor

GENÇ YETENEKLERE, KARİYER PLANLAMASI 27/08/2018 12:13

GENÇ YETENEKLERE, KARİYER PLANLAMASI


Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu\'nun (TFF) örnek gösterdiği ve aldığı ödüllerle kendini kanıtlayan “Kepez\'in Yıldızları Spor ve Eğitim” projesinin kapsamına alınan genç yeteneklerin aileleri ile bir araya geldi.  

Kepez Belediyesi, genç yeteneklere destek olmaya devam ediyor. Kepez Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu\'nun (TFF) örnek gösterdiği ve aldığı ödüllerle kendini kanıtlayan “Kepez\'in Yıldızları Spor ve Eğitim” projesi kapsamında gerçekleştirilen yetenek taramalarında seçilen yüzlerce çocuğa gelecek vaat ediyor.
Kepez Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen yetenek taramalarında 3 bin öğrenci arasından seçilen 2008 doğumlu genç yeteneklerin, aileleri ile toplantı yapıldı.

Ailelere düşen görevler anlatıldı

Toplantıda; sporcuların aileleriyle yıllık idman planı, çocukların iyi bir sporcu olmalarında ailelere düşen görevler, aile içi iletişim ve disiplinli çalışmanın kariyer kapılarını nasıl aralayacağı anlatıldı.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, çocuklara yaratılan küçük fırsatların ileride onlara büyük kapılar açacağını belirterek, “İşte! Bunun için çabalıyoruz. Her attığımız adım yetenekli çocuklarımızın ileride iyi bir sporcu olabilmelerini sağlayacak” dedi.

GENÇ YETENEKLERE, KARİYER PLANLAMASI
GENÇ YETENEKLERE, KARİYER PLANLAMASI
GENÇ YETENEKLERE, KARİYER PLANLAMASI