Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’İN DEVLERİ SEZONA HAZIR 28/09/2018 10:04

KEPEZ’İN DEVLERİ SEZONA HAZIR


Türkiye Basketbol Federasyonu 2’inci Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor, sezon öncesi kulüp yönetimi, teknik heyet ve deneyimli oyuncu kadrosu ile bir araya geldi.

Turgut Özal Spor Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda A Takımı oyuncuları, teknik heyet ve yöneticiler bu sezon basketbolda yaşanan sıkıntıları masaya yatırırken, Kepez Belediyespor’un hayata geçirdiği projeler sayesinde ligde nasıl ayakta kaldıkları anlatıldı.

Antalya’nın tek temsilcisi

2018-2019 sezonunun başarılı ve sakatlıksız geçmesi dileğiyle sözlerine başlayan Basketbol ve Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Çatal, başarılarla dolu geçmişe sahip spor kulübü olduklarını, birçok kulübün basketbol liğinde mücadeleden çekildiği bir dönemde inatla basketbolu destekleyerek yollarına devam ettiklerini belirtti. Antalya’da basketbolda sorumluluklarının biraz daha arttığını ve Antalya’yı bu sezon Kepez Belediyespor’un tek başına temsil edeceğini sözlerine ekledi.

İyi Bir Kadro Oluşturduk

Genç ve dinamik bir kadro oluşturarak sezona hazır olduklarını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, bu güne dek proje temelli yaptığımız çalışmaların hep karşılığını alıyoruz. Ülke genelinde ekonomik nedenlerden birçok kulüp kapanırken geliştirdiğimiz farklı projeler sayesinde ayakta kalmayı başardıklarını anlatan Ünlüoğlu, bu sezon takımımız hem genç hem de tecrübeli oyuncuları bünyesinde barındırıyor, bu sezon büyük ses getireceklerini dile getirdi.

KEPEZ’İN DEVLERİ SEZONA HAZIR
KEPEZ’İN DEVLERİ SEZONA HAZIR
KEPEZ’İN DEVLERİ SEZONA HAZIR