Kepez Spor Kepez Spor

Kepez madalyaları topladı 08/09/2015 10:00

Kepez madalyaları topladı



Kepez Belediyespor Tekvando Takımı, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği tekvando lig müsabakalarında miniklerde birinci olurken, yıldızlarda ve gençlerde ise ikinci oldu.


Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün, minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde organize ettiği ve 6 etaptan oluşan tekvando lig müsabakalarının final maçları, Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda yapıldı.
16 kulüpten 200’e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada, Kepez Belediyespor Kulübünün sporcuları madalyaları topladı. Kepez Belediyespor Tekvando Takımı, miniklerde birinci olurken, yıldızlarda ve gençlerde ise ikincilik kürsüsüne çıktı.
Kepez Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, başarılarından dolayı tekvando takımını kutlayarak, “Ulusal şampiyonalarda da sporcularımızın, alacakları madalyalarla Antalya’yı başarılı bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum.” dedi.
Kepez Belediyespor Tekvando Takımı’nın Antrenörü Cihat Ramazan Gürbüz de, alt yapıdan yetiştirdikleri sporcularının maç tecrübesi kazanması adına, lig müsabakalarının yararlı geçtiğini söyledi. Gürbüz, şampiyonada kazanılan başarının 2011 yılı için umut verdiğini belirterek, 2011’in takımı için, altın yıl olacağını sözlerine ekledi.