Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ TÜRK VOLEYBOLUNA KATKI KOYMAYA HAZIRLANIYOR 30/10/2018 10:36

KEPEZ TÜRK VOLEYBOLUNA KATKI KOYMAYA HAZIRLANIYOR


Türkiye Voleybol Federasyonu, Kepez Belediyesi v Belediye Spor Kulübü voleybolun geleceği için işbirliğine hazırlanıyor.

Spor üzerine geliştirdiği projelerle ülke genelinde adından sıkça söz ettiren Kepez Belediyesi, yeni bir projeye hazırlanıyor. Türkiye Voleybol Federasyonu ile ortak projeler yürütmek ve Antalya\'yı voleybolun merkezi yapma yolunda adımların atılacağı projenin detayları önümüzdeki günlerde Türkiye Voleybol Federasyonu, Kepez Belediyesi ve Kepez Belediyesi Spor Kulübü\'nün imzalayacağı protokol ile belirlenecek.

Ankara da görüşmeler yapıldı 

Spor alt yapısına tesadüfen değil, bilinçli sporcuların kazandırılması yönünde adımların atılacağı projenin ön görüşmeleri Ankara\'da yapıldı. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile yapılan görüşmeyi anlatan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, \"Voleybol alt yapısı için 7 yıldır projeler geliştiriyoruz. Ülke genelinde alt yapı eksikliğinin farkındalığına katkıda bulunmak adına bundan sonra TVF ile ortak projeler yürüteceğiz. Teknik ve tesis olarak tüm olanaklarımız var. Sadece bunun için gayret göstereceğiz. Bu denli projeler kısa vadeli sonuçlar elde etmemize olanak sağlamıyor. Uzun vadede Türk Voleybolu\'na önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyorum.\"dedi.

Akademik metodlar

2012 yılında Voleybol branşını kurduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü\'de bu zamana kadar yapılan çalışmaların sonuçlarını aldıklarını ifade etti. Tütüncü,\" Artık Avrupa ülkelerinde uygulanan metotları geliştirip yeni akademik voleybol metotları üretmeliyiz. Bunun için Ankara da Voleybol Federasyonu ile yaptığımız görüşmeler geleceğimize yön verecek. Antalya merkezli üretilip geliştirilecek projeler hem Kepez\'i hem de Antalyalı hemşerilerimiz için büyük avantajlar sağlayacak. \"dedi.