Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ\'DE SPORCULAR AKADEMİK EĞİTİMLE YETİŞİYOR 31/10/2018 15:31

KEPEZ\'DE SPORCULAR AKADEMİK EĞİTİMLE YETİŞİYOR


Spora ve sporcuya büyük  önem veren Kepez Belediyesi,  spor kulübünün bünyesinde bulunan tüm antrenörler için eğitim semineri düzenledi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü antrenörlerine Kurumsal, Bireysel Eğitim ve NLP Uzmanı Murat Koçyiğit tarafından eğitim semineri verildi. Kepez Belediyesi Spor Kompleksi’nde düzenlenen eğitim seminerinde, antrenörlere sporcularla daha verimli iletişim kurmaları için; bireylerarası iletişim, etkili iletişim becerileri ve bireysel farkındalık konuları anlatıldı. Sporcuların eğitimlerine katkı sağlayacak bir çok farklı branşa yönelik düzenlenen eğitimlere Kepez Belediyesi Spor Kulübü’ndeki antrenörler katıldı.

Gençlere her türlü imkan sunuluyor 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geleceğin sporcularının ilçede kaliteli bir eğitim anlayışıyla yetiştirildiğini söyledi. Çocuklar ve gençler için her türlü imkanı oluşturmaya ve onların gelecekleri için proje üretmeye çalıştıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Hayata geçirdiğimiz ve büyük başarılara imza atan projelerimizin devamı için çalışmalarımızı modern tekniklerle akademik bir eğitim anlayışıyla sürdürüyoruz.” dedi. Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da, eğitim seminerlerinin antrenörlerin; sporcuların fiziksel, zihinsel ve ahlaki süreçlerini en üst düzeyde yönetebilmeleri, topluma faydalı bireyler olmaları yolunda destekleyici olabilmeleri adına önemli olduğunu söyledi.

KEPEZ\'DE SPORCULAR AKADEMİK EĞİTİMLE YETİŞİYOR
KEPEZ\'DE SPORCULAR AKADEMİK EĞİTİMLE YETİŞİYOR
KEPEZ\'DE SPORCULAR AKADEMİK EĞİTİMLE YETİŞİYOR