Kepez Spor Kepez Spor

BALKAN ŞAMPİYONU KEPEZ’DEN 05/11/2018 14:40

BALKAN ŞAMPİYONU KEPEZ’DEN


Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen Gençler Balkan Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Kadın Güreş Milli Takımı; 7 altın, 2 gümüş madalya ile Balkan Şampiyonu oldu.

Arnavutluk\'un Tiran şehrinde 2-4 Kasım\'da yapılan Gençler Balkan Şampiyonası\'nda Kepez Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Şuheda Özcan, milli takımda yer alarak Kepez’in adını Balkanlar’a duyurdu. Gençler Balkan Güreş Şampiyonası’nda en teknik sporcu seçilen Şuheda Özcan 59 kiloda altın madalyanın sahibi oldu ve İstiklal marşımızı Balkanlar’a dinletti.

Türkiye birinci 

Milli takımda yer alan diğer sporcular; 57 kiloda Sinem Köroğlu, 62 kiloda Şule Kabak, 65 kiloda Gamzenur Adakan, 68 kiloda Kadriye Aksoy, 72 kiloda Merve Pul, 76 kiloda Mehtap Gültekin altın madalya; 57 kiloda Nurife Duman, 59 kiloda Özge Fındıkçı gümüş madalya kazandı. Türkiye takım halinde topladığı 200 puanla Balkan Şampiyonu olurken, Arnavutluk 130 puanla ikinci, Yunanistan 110 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Gururluyuz

Sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya ve gençlerimize imkânlar sağlayarak bu başarılarının devamının gelmesi için çalışacağız. Gururluyuz, Türkiye’mizin adını altın harflerle yazan Şuheda kızımızı ve milli takımımızda yer alan tüm sporcularımızı canı gönülden kutluyorum.”dedi.

BALKAN ŞAMPİYONU KEPEZ’DEN
BALKAN ŞAMPİYONU KEPEZ’DEN