Kepez Spor Kepez Spor

MİLLİ TAKIMA GİDEN YOL KEPEZ’DEN GEÇECEK 06/03/2019 10:50

MİLLİ TAKIMA GİDEN YOL KEPEZ’DEN GEÇECEK


Kepez Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu ile Kepez’i voleybolun merkezine dönüştürecek “Fabrika Voleybol” projesi işbirliği protokolünü imzalıyor. Protokol kapsamında; geleceğin milli takım sporcuları,  TVF kontrolünde ve milli takım antrenörleri gözetiminde Kepez’de yetiştirilecek.

Kepez voleybolun merkezi oluyor. Türkiye Voleybol Federasyonu ile ortak projeler üreten Kepez Belediyesi, şimdide Antalya ve Kepez’i voleybolun merkezi yapacak projenin imzalarını atmaya hazırlanıyor.  Genç yeteneklere Milli Takımın yolunu açacak olan projenin detayları önümüzdeki günlerde Türkiye Voleybol Federasyonu, Kepez Belediyesi ve Belediye Spor Kulübü tarafından imzalanacak protokolle şekillenecek.

Projenin temelleri Ankara’da atıldı

Kepez’de akademik eğitim almış daha fazla sporcunun yetiştirilmesi ve bunların spor alt yapısına kazandırılmasını amaçlayan projenin temelleri Ankara’da atıldı. Geliştirilen ve Türkiye’de voleybolun alt yapısını güçlendirecek sporcuların kazanılmasını sağlayacak projenin imzaları Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ arasında atılacak.

Kepez Voleybol’un merkezi olacak 

Sporun, özellikle voleybolun geniş kitlelere yayılmasını sağlamak ve spor faaliyetlerinin yürütülmesi amacı ile ortak geliştirilen proje Kepez’i voleybolun merkezi yapacak. TVF kontrolünde ve milli takım antrenörleri gözetiminde eğitim alan sporcular, milli takım formasını kazanacakları seviyeye yükselebilecek.

Türkiye’de bir ilk

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, sporcularına verdiği akademik eğitimi bir üst noktaya taşıyacak projesi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. TVF tarafından yürütülen Fabrika Voleybol projesiyle, Kepez Belediyesi Spor Kulübünün Voleybol Akademi’de eğitim alan öğrencileri alt yapılara hızlı bir şekilde geçiş yapabilecek ve buradan milli takım ihtiyacını karşılayabilecek sporcuların yetişmesi sağlanacak.

MİLLİ TAKIMA GİDEN YOL KEPEZ’DEN GEÇECEK
MİLLİ TAKIMA GİDEN YOL KEPEZ’DEN GEÇECEK
MİLLİ TAKIMA GİDEN YOL KEPEZ’DEN GEÇECEK