Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ İLK YARININ LİDERİ OLMAK İSTİYOR 08/09/2015 10:00

KEPEZ İLK YARININ LİDERİ OLMAK İSTİYOR


TB2L’de mücadele eden Kepez Belediyespor, TED Ankara Kolejlileri yenerek, ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamak istiyor.

Türkiye Basketbol Erkekler 2 Ligi (TB2L) B Grubu’nda 2. sırada bulunan Kepez Belediyespor, bu hafta liderlik maçına çıkıyor. Antalya temsilcisi, lig lideri TED Ankara Kolejlileri’ne konuk olacak. Ligde sekiz haftadır kazanan Kırmızı-mavili ekip, ligin 12 haftasında oynayacakları bu zorlu maçı kazanarak, ilk yarının lideri olmak istiyor. Final maçı öncesi hayli moralli olan Kepez Belediyespor’da, can sıkan tek konu ise 4 oyuncusunun sakat olması.
Bekir: Antalya lider dönmek istiyoruz

Baş Antrenör Aziz Bekir, Genel Menajer Engin Taşkıran ve takımın oyuncularından Mesut Ademoğlu, TED Ankara Kolejliler ile oynayacakları maçı değerlendirdiler.
Moralli olduklarını söyleyen Bekir, “Dört oyuncumun sakatlığı var. Sekiz oyuncum gayet iyi çalışıyor ve onlardan en iyi verimi alıyoruz. Geçen hafta zor bir rakip olan Gaziantep Büyükşehir’e karşı iyi basketbol oynayarak güzel bir galibiyet aldık. TED Ankara Kolejliler yeni oyuncular transfer etti. Kağıt üzerinde pota altında güçlü gözüküyorlar. İnşallah bu avantajlarını dezavantaja çevirmeye çalışacağız. Maçı kazanarak Ankara’dan lider olarak Antalya’ya dönmek istiyoruz.” ifadesini kullandı.
Taşkıran: Her geçen gün takım oluyoruz

Genel Menajer Taşkıran da, Ankara temsilcisi ile oynayacakları lider olma maçıyla ilgili şunları söyledi: “Ligin en güçlü takımına karşı zorlu bir maç oynayacağız. İlk yarının son maçı, kazanırsak lider olacağız. TED Ankara Kolejliler çok güçlü bir takım. 4 tane sakatımız var ama her geçen gün takım oluyoruz. Güzel bir maç olacak.”
Ademoğlu: Ligde gücümüzü ispatladık

Hem savunmada hem de hücumdaki formuyla takıma büyük katkı sağlayan Mesut Ademoğlu da, kazandıkları maçlarla ligde güçlerini ispat ettiklerini belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Güçlü takımlara karşı kağıt üzerinde avantajlı gözükmüyorduk. Üst sıralara oynayan takımları hem deplasmanda hem de iç sahada yenerek gücümüzü ispatladık. Çok tecrübeli oyunculardan kurulu bir takıma karşı oynayacağız. Sakatlarımızın olmasına rağmen bizim için zor bir deplasman olmayacak. Mütevazı bir takımımız var ama birbirimize kenetlendik. Takım ruhu ile oynuyoruz.”
İyi bir takım havası var

Başarılı pivot, takımdaki arkadaşlık ortamıyla ilgili olarak da şunları söyledi:
“Takımdaki arkadaşlarımızla daha öncede tanışıyorduk. Burada güzel bir basketbol ortamı oluşturuldu. İyi bir takım havası var. Herkesin derdini, mutluluğunu paylaşıyoruz. Zor günümüzde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu anlayış da basketboldaki başarımızı destekliyor. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımımız var.”
TED Ankara Kolejliler- Kepez Belediyespor maçı Cumartesi günü saat 15.00 TOBB Spor Salonu’nda oynanacak