Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ İLK YARIYI GALİBİYETLE KAPATTI 08/09/2015 10:00

KEPEZ İLK YARIYI GALİBİYETLE KAPATTI


Süper Toto 3. Lig’de ilk yarının son maçında Kepez Belediyespor, mükemmel oynadığı maçta Kırıkhanspor’u 2–0 mağlup etti. Kırmızı mavili ekip, ligin ilk yarısını 20 puanla 13. sırada tamamladı.

Kepez Belediyespor Kulübü, basketbolda üzülürken, futbolda sevindi. Süper Toto 3. Lig 3 Grup’ta yer alan Kepez Belediyespor, ligin 17 haftasında Kırıkhanspor’u ağırladı.

Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçta Antalya temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası’nda da mücadele eden misafir takımı 2–0 yendi. Kırmızı-mavili ekibin golleri 10 ve 39. dakikalarda Ekin Can Karakuş’tan geldi. Bu galibiyetle Kepez’in Kaplanları, ligin son haftalarında ligde yakaladığı çıkışını sürdürdü. Kepez Belediyespor’un rakibi karşısındaki güzel futbolu da taraftarını memnun etti.

Ev sahibi takım, bu galibiyetle ilk yarıyı 20 puanla 13.sırada tamamladı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, bu zorlu maçta da takımını yalnız bırakmadı. Tütüncü, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ile birlikte maçı heyecanlı bir şekilde izledi. Başkan Tütüncü, galibiyetten ve oynadıkları güzel futboldan dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladı