Kepez Spor Kepez Spor

KADINLARA BEŞ YILDIZLI SPOR MERKEZİ 08/09/2015 10:00

KADINLARA BEŞ YILDIZLI SPOR MERKEZİ


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçedeki kadınlara yönelik fitness, aerobik gibi etkinliklerin olacağı ve ücretsiz kullanılabilecek beş yıldızlı spor salonu yapacaklarını açıkladı.



Başkan Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın, Sine Düğün Salonu’nda düzenlediği “Kadınlar Matinesi” etkinliğine katıldı. İlgiyle karşılanan Tütüncü, burada yaptığı konuşmada kadınlara yönelik yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı.



Tütüncü, ayrı bir önem verdikleri kadınlara, farklı bir hizmet sunabilmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları (AKMEK)’nda şu ana kadar 8 bin kişiye hizmet verdiklerini anlatan Başkan Tütüncü, AKMEK’de 57 ayrı branşta eğitim alan kursiyerlerin yüzde 70’den fazlasının kadınlar olduğunu belirtti.



Tütüncü, kadın koordinasyon merkezi kuracaklarının müjdesini vererek, “Bu merkezde, Kepez’deki bütün kadınlarımıza yönelik sosyal aktiviteler başta olmak üzere, kadınların toplum hayatının içerisinde sosyalleşmelerini sağlayacak adımlar atılacak.” ifadesini kullandı.



Kadınların, fitness, aerobik gibi etkinlikleri için kullanabilecekleri bir spor salonunun yapımına da önümüzdeki aylarda başlanılacağı bilgisini veren Başkan Hakan Tütüncü, konuyla ilgi olarak şunları söyledi: “Kadınlarımız için beş yıldızlı bir spor merkezi açıyoruz. Burada kadınlarımız, beş yıldızlı otellerin fitness salonlarındaki gibi spor yapma imkânı bulacak. Kepezli kadınlar hizmetin en güzeline layıktır. Beş yıldızlı bu hizmeti kadınlarımıza ücretsiz sunacağız.”



AK Parti Kepez Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan da katılımından dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.
Kadınlar Matine’sine AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Hasan Demir, Elif Derya Canbulut ve Dilaver Tanık da katıldı.