Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’İN SULTANLARI ANTALYA ŞAMPİYONU 08/09/2015 10:00

KEPEZ’İN SULTANLARI ANTALYA ŞAMPİYONU


Kepez Belediyespor Kulübü, Kızlar Voleybol Yerel Ligi’nde, gençlerde Antalya birincisi, yıldızlar da ise Antalya üçüncüsü oldu.

Şampiyon ve üçüncü olan Kepez Belediyespor Voleybol Takımları, Antrenörler Süleyman Akay ve Hikmet İnandı ile birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.
Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Tütüncü, başarılarından dolayı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

Tütüncü, belediye olarak gençleri spora yönlendirmeyi ve onlara sporun içerisinde sosyal bir ortamı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Tütüncü, spora ve sporcuya yatırım yaparak, sporun alt yapısına destek sunmak istediklerini de kaydetti. Tütüncü, voleybol takımlarının bundan sonra da birçok başarıya imza atacağına olan inancını belirterek, “Umarım, hepiniz kendi alanınızda ve ülke çapında adından söz ettiren yıldızlar olursunuz.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, disiplin içerisinde yapıldığı zaman sporda başarının geleceğinin altını çizerek, voleybolculara, disiplin içerisinde çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu. Sporculara, eğitim süreçlerini ihmal etmemeleri uyarısında bulunan Tütüncü, “Her gün yeniden yapılanan, yenilenen dünyada eğitim çok önemli bir gereklilik. Eğitim süreçlerinizi en iyi şekilde bitirerek toplumsal hayatın içerisinde de kendinize ait müstesna bir yer edinmelisiniz.” diye konuştu. Başkan Tütüncü, voleybolculara bundan sonraki spor yaşantılarında ve eğitim süreçlerinde başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da, Kepez’e voleybolda güzel bir başarıyı kazandırdıkları için sporculara ve antrenörlere teşekkür etti.
Voleybol Yerel Lig Müsabakaları’nda 16 yaş grubunda Antalya birincisi olan Kepez Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, bölgesel lig maçlarına katılacak.
Kepez Belediyespor, devam eden Yerel Lig 12 yaş kızlar grubunda da şampiyonluğu hedefliyor