Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’E AVRUPA TARZI SPOR TESİSİ 08/09/2015 10:00

KEPEZ’E AVRUPA TARZI SPOR TESİSİ


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, aralarında engelin olmayacağı şekilde tenis kortlarının, basketbol ve futbol alanlarının bir arada olduğu Avrupa tarzı modern bir spor tesisinin yapımıyla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.

Kepez spor şehri oluyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hem tesisleşmeye hem de amatör spor branşlarına yaptıkları yatırımlarla ilçeyi spor şehri haline getirdiklerini söyledi.

Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Üyeleri, Başkan Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.
Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Recep Şengün, ziyarette Antalya’ya futbol stadı yapılmasıyla ilgili yer önerilerini ve Kepez’e semt spor sahaları kazandırılması isteklerini ilettiler.

Spor yatırımlarını anlattı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü de, sporla ilgili yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Tütüncü, milletin geleceğini gençlerin şekillendireceğini belirterek, “Gençlerimize ne kadar sahip çıkabilirsek onları modern dünya ile ne kadar bütünleştirebilirsek kendimizi o kadar başarılı sayarız” dedi.

Antalya’nın en büyük spor kulübüyüz

Kepez Belediyesi olarak gençliğe ve spora büyük önem verdiklerinin altını çizen Tütüncü, Kepez Belediyespor’un, 10 branşta açtıkları spor okullarındaki 3 bin öğrencisi ve 2 bin lisanslı sporcusu ile Antalya’nın en büyük spor kulübü olduğunu vurguladı.
Başkan Hakan Tütüncü, önceki dönemlerde yaz aylarında açılan spor okullarını sürekli hale getirdiklerini, tesisleşmeye büyük önem verdiklerini kaydetti.

Çadır spor salonu Antalya’da bir ilk

Tütüncü, Antalya’da bir ilki gerçekleştirerek, okulların bahçelerine çadır tarzı spor salonu inşa ettikleri ifade ederek, “Bu salonların finansmanı belediye karşılıyor. Yer seçimlerini öyle düzgün yaptık ki salonlar, bittiğinde okulların öğrencileri başta olmak üzere vatandaşlarımızın da kullanabileceği alanlar haline gelecek. Spor salonu, 2 milyon TL tutarında ciddi bir yatırım. Önümüzdeki süreçte çadır tarzı spor salonlarının sayısını artıracağız. ‘Her yaşta her çağda spor’ sloganı ile sporu daha geniş kesimlere taşımak temel amacımız.” diye konuştu
Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, nüfuzun yoğun olduğu bölgelerde daha önce yapılan parkların içerisindeki yıpranmış, ömrünü tamamlamış spor sahalarını da yenilediklerini bildirdi.

Okullara da spor hizmeti

Tütüncü, aralarında engelin olmayacağı şekilde tenis kortlarının, basketbol ve futbol alanlarının bir arada olduğu Avrupa tarzı modern bir spor tesisinin Kepez’e kazandırılmasıyla ilgili çalışmayı başlattıklarının müjdesini verdi.
İlçedeki lise ve ilköğretim okullarının spor alanlarının zeminlerini yenilediklerini ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, her yaş grubunun spor yapabileceği alanlara rahat bir şekilde ulaşmasını amaçladıklarını da sözlerine ekledi.
Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Üyeleri de, spora yaptığı hizmetlerinden dolayı Tütüncü’ye teşekkür ettiler