Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’DEN ÖNEMLİ GALİBİYET 08/09/2015 10:00

KEPEZ’DEN ÖNEMLİ GALİBİYET


Spor Toto 3. Lig’de, Kepez Belediyespor, evinde Yalovaspor’u 2-1 yenerek altın değerinde 3 puan aldı.

Spor Toto 3. Lig 03 Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında gülen taraf Kepez Belediyespor oldu. Ligin 27. haftasında Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçı ev sahibi ekip, 2-1 kazanmasını bildi.

Antalya temsilcisi, 6 puanlık maçın ilk yarısında kötü bir oyun ortaya koydu. Gol bölgesinde etkili olamayan Kepez Belediyespor, 31. dakikada kalesinde golü gördü. Misafir takım, Erhan Aydın’ın ayağından bulduğu golle 1–0 öne geçti. Skor üstünlüğünden sonra kırmızı-mavili takım, rakip kalede pozisyonlar bulsa da karşılaşmanın ilk yarısı Yalovaspor’un, lehine 1–0 sona erdi.

Kepez Belediyespor Antrenörü Mehmet Uğurlu, maçın ikinci yarısına oyuna Emirhan Önder’in yerine Özkan Koçalp’ı, Onur Kahraman’ın yerine de Samet Ünal’ı aldı. Oyuncu değişikliği ile ikinci yarıya iyi başlayan Kepez, 49. dakikada skoru eşitledi.
Ceza yayı üzerinde kazanılan serbest atışı kullanan Gökhan Yılmaz, güzel bir vuruşla maçı 1–1’e getirdi. Beraberlikten sonra girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Kepez Belediyespor, aradığı golü 73. dakikada buldu, Ev sahibi takıma karşılaşmanın ikinci yarısında hayat veren Samet Ünal, Yusuf Duman’ın mükemmel pasını, plase bir vuruşla gole çevirdi.
Kalan dakikalarda her iki takımda başka gol bulamayınca 6 puan değerindeki maçı Kepez Belediyespor kazandı.

Yalovaspor’dan Derman Cansızlar da 90. dakikada kırmızı kart gördü.
Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte ev sahibi takımın futbolcuları, galibiyetten dolayı büyük bir sevinç yaşadı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ile birlikte maçı izledi.

Çok sayıda Antalyalı da tribünleri doldurarak, Kepez Belediyespor’a destek verdi.
Ünlüoğlu, galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutladı, desteklerinden dolayı da Antalyalılara teşekkür etti. Ligde 28 puanla 15. sırada yer alan Kepez Belediyespor, gelecek hafta deplasmanda Denizli Belediyespor ile karşılaşacak.