Kepez Spor Kepez Spor

BAŞARILI GÜREŞÇİYE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR 08/09/2015 10:00

BAŞARILI GÜREŞÇİYE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR


Türkiye Minder Güreşleri Şampiyonası’nda ikincilik elde eden Kepez Belediyespor Kulübü güreşçisi Mevlüt Köken, Antrenörü Şerafettin Uysal’la birlikte, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti.

Genç sporcuyu ve antrenörü’nü makamında ağırlayan Başkan Tütüncü, kazandığı başarıdan dolayı Mevlüt Köken’i kutlarken, küçükte bir uyarıda bulundu. Başkan Tütüncü, sporun bir disiplin içerdiğini hatırlatarak, önemli olanın bu süreçte elde edilen başarıları yaşam boyu en iyi şekilde taşıyabilmek olduğunu söyledi.

Kepez Belediyespor Kulübü Minder Güreş Antrenörü Şerafettin Uysal ise aldıkları başarının sadece bir basamak olduğunu belirterek, hedeflerinin Türkiye Minder Güreşleri Milli Takımı’nda yer almak ve ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Müsabakalara hazırlık dönemi ve turnuvalar sürecinde, kendilerine verdiği destekten ötürü de Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, henüz 18 yaşında Türkiye Minder Güreşleri Şampiyonası’nda ikincilik elde eden Mevlüt Köken’e ve onu bu zorlu müsabakalara hazırlayan Antrenör Şerafettin Uysal’a birer dizüstü bilgisayar hediye etti