Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZ’İ ŞAMPİYONLUĞA UĞURLADIK 08/09/2015 10:00

KEPEZ’İ ŞAMPİYONLUĞA UĞURLADIK


Kepez Belediyespor, Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek için dört takımın mücadele edeceği TB2L Final Grubu maçlarının hazırlıklarını tamamladı. Antalya temsilcisinde yönetim, teknik ekip ve oyuncular birinci lige çıkmaya kenetlendi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)’nde normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan, playoff serisi maçlarının tamamını kazanan Kepez Belediyespor, final grubunda da zoru başarmak istiyor. Kepez, çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan final grubunda, Genç Banvitliler, Hacettepe Üniversitesi ve Torki Selçuk Üniversitesi ile Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek için mücadele edecek.

Sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor

Kırmızı-mavili takım, final grubunun ilk tur maçında 29 Nisan Cuma günü İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda, Torki Selçuk Üniversitesi ile karşılaşacak.
Kepez Belediyesi, final grubu maçları öncesi son antrenmanını, Aksu ilçesindeki Antbirlik’in spor salonunda yaptı. Zorlu final grubu maçları öncesi Antalya temsilcisinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Şampiyon olmak istiyoruz

Kepez Belediyespor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Aziz Bekir de, final grubuna kalacaklarına şans verilmediğini hatırlatarak, “Teknik heyet ve oyuncularım, yüreklerini ortaya koyarak final grubuna kaldık.” dedi.
Final grubunda, birinci lige çıkacak takımlar arasında kâğıt üstünde en az şansın kendilerinde olduğunu iddia eden Bekir, “Diğer takımlardan 3 kat daha az para harcayarak takımı kurduk. Daha az tecrübeye sahibiz. Kadro derinliğimiz de yok. Tüm bu eksikliklere rağmen final grubunda şampiyon olmak istiyoruz.” diye konuştu.
Aziz Bekir, sakat oyuncularının bulunmadığını, kadroya genç takımdan üç oyuncu ilave ettiklerini dile getirdi.Baş Antrenör Bekir, takımın form durumunun çok iyi olduğunu, final grubunda güzel basketbol oynayarak, Kepez’i sevindirecek bir netice alacaklarını kaydetti.

Destek veren herkese teşekkür ederiz

Kepez Belediyespor Genel Menajeri Engin Taşkıran da, zorlu bir maratonunun ardından kalma başarısı gösterdikleri final grubunda, birinci lige çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Özverili bir şekilde, yüreklerini ortaya koyarak mücadele ettikleri için teknik heyeti ve oyuncuları kutlayan Taşkıran, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’na, yönetim kurulu üyelerine ve Antalyalılara teşekkür etti.

TB2L Final Grubu’nun ilk tur maçları 29 Nisan–1 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da; ikinci tur müsabakaları ise 6-8 Mayıs tarihlerinde Eskişehir’de oynanaca