Kepez Spor Kepez Spor

TEKVANDOCULAR KEPEZ’DE YETİŞİYOR 05/04/2019 10:59

TEKVANDOCULAR KEPEZ’DE YETİŞİYOR


Çocuklara geleceklerini inşa etmede ve kendilerini tekvandoda geliştirmeleri için fırsat veren Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Yaz ve Kış Spor Okullarında tekvando eğitimi vererek çocukların yeteneklerini ortaya çıkartmalarında onlara yardımcı oluyor.

Kepez Belediyesi Spor Okulları’nda eğitim gören çocuklar, erken yaşlarda müsabakalara yönlendirilerek çok daha sosyal ve dışadönük olmaları sağlanıyor. Bu müsabakalardan başarı elde etmeleri de onlara, hayatlarında büyük motive sağlıyor, böylece kendine güveni yerine gelen çocuklar eğitim yaşamlarında da başarı sağlayabiliyor.  

Geleceğin Antrenörleri

Altı yaşından itibaren Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nde tekvando eğitimi alan çocuklar, renkli kuşaklara geçip müsabakalara katılarak bireysel ve takım halinde başarılara imza atabiliyorlar. Bu başarılar çocukların eğitim hayatında ilerlemelerine de olanak sağlıyor. Sporla küçük yaşta tanışan ve bunu hayatının bir parçası yaparak ilerleyen çocuklar, eğitim aldıkları spor dalının eğitmenliğini yapabilecek yani antrenör olabilecek seviyelere de yıllar içinde gelebiliyor.

Çocuklarımızın Yanındayız

Spora ve sporcuya her zaman destek olan ve küçük yaşlarda yetişmeleri için minikleri teşvik eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, spor okullarıyla ilgili olarak; “Geleceklerini spor alanında inşa edebilecek çocuklarımız için donanımlı, modern spor tesislerimizde eğitim vermemiz sonucunda başarılara imza attıklarını görmek bize gurur ve mutluluk verir. Çocuklarımıza kendilerini geliştirebilecekleri her alanda destek olmaya ve istedikleri noktaya ilerlerken onlar için yapı taşı olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim geleceğimiz ve projelerimizle çocuklarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

TEKVANDOCULAR KEPEZ’DE YETİŞİYOR
TEKVANDOCULAR KEPEZ’DE YETİŞİYOR
TEKVANDOCULAR KEPEZ’DE YETİŞİYOR
TEKVANDOCULAR KEPEZ’DE YETİŞİYOR
TEKVANDOCULAR KEPEZ’DE YETİŞİYOR
TEKVANDOCULAR KEPEZ’DE YETİŞİYOR