Kepez Spor Kepez Spor

KEPEZLİ ÇOCUKLARA 12 AY SPOR 08/09/2015 10:00

KEPEZLİ ÇOCUKLARA 12 AY SPOR



Kepez Belediyesi’nin, 8 branşta açacağı spor okullarının 2011–2012 eğitim dönemi kayıtları başladı.

Kepez Belediyesi, açtığı spor okulları ile ilçede yaşayan çocuklara, modern tesislerde 12 ay spor yapma imkanı sunuyor. Yaz döneminde 1400 öğrenciyi ağırlayan Kepez Belediyesi’nin spor okullarının 2011–2012 eğitim yılının kayıt süreci başladı.
Futbol, basketbol, tenis, voleybol, karate, tekvando, boks ve güreş olmak üzere 8 branşta açılacak olan yeni dönem spor okulları, 1 Ekim’de başlayacak.

Modern tesislerde spor eğitimi

Kursa katılacak olan sporcu adayları antrenmanlarını, Kepez Belediyesi Spor Salonu ile Beşkonak İlköğretim Okulu, Kanal Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Şafak Mahallesi Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu ve Varsak İlköğretim Okulu’nun bahçesine yapılan salonlar ile çim sahada yapacaklar. Kursiyerlere, uzman antrenörler tarafından spor eğitimi verilecek. Kış dönemindeki spor okullarının kursları, cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. 07–16 yaş grubundaki çocukların kabul edileceği spor okulunun 2011–2012 dönemi Mayıs’ta sona erecek.

Sağlıklı bir neslin yetişmesini amaçlıyoruz

Yaz spor okuluna çocuklarını göndermek isteyen veliler, Kepez Belediyespor Tesisleri’ndeki kulüp idare binasında kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Kayıt işleminde, kimlik fotokopisi, 2 adet fotoğraf, sağlık belgesi ve veli izin belgesi isteniyor.

Çocukları, spor okuluna katılmaya davet eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaz spor okulları ile ilçedeki çocuklara, 12 ay modern tesislerde spor yapma imkanı sunduklarını söyledi. Tütüncü, açtıkları spor okulları ile hem Türk sporunun alt yapısına yeni isimler kazandırmayı, hem de çocukları sokağın kötü alışkanlıklarından uzak tutmayı amaçladıklarını ifade etti