Kepez Spor Kepez Spor

KARATAY’LI SPORCULARDAN TÜTÜNCÜ’YE TEŞEKKÜR 08/09/2015 10:00

KARATAY’LI SPORCULARDAN TÜTÜNCÜ’YE TEŞEKKÜR


Karatay Lisesi Basketbol Takımı oyuncuları, okullarına yaptığı katkılarından dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Karatay Lisesi Müdürü Ahmet Öz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yalçın Ekin, okulun basketbol takımı oyuncularıyla birlikte Başkan Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Ahmet Öz, Okullarına her zaman destek sağlayan Başkan Hakan Tütüncü’yü ziyaret ederek teşekkür etmek istediklerini söyledi.

“Öğrencilerin her zaman yanındayız”

Başkan Hakan Tütüncü, belediye başkanı olduğu andan itibaren eğitime ciddi bir destek verdiğini belirtti. Öğretmen, öğrenci ve okulların yanı başında olmaya gayret ettiklerini ifade eden Tütüncü, “Öğrencilerimizi çok sevmemiz ve geleceğimizi onlarda görmemizden dolayı eğitime ciddi bir destek verdik. İmkanlarımız nispetinde sadece Kepez’deki okullara değil, Antalya’nın diğer okullarına da yardım edebilmenin azim ve kararlılığını gösterdik.” diye konuştu.

“Başarılı olmanın yolu çok çalışmaktan geçer”

Antalya’da lisanslı sporcu sayısının en çok Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nde olduğunu dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, gençleri spora teşvik etmek için ilçenin farklı bölgelerinde yer alan 4 okula basketbol ve voleybol oynayabilecekleri çadır spor salonları yaptıklarını ve bu salonların sayısını önümüzdeki günlerde artıracaklarını söyledi. Spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini bildiren Tütüncü, her alanda olduğu gibi sporda da başarılı olmanın yolunun çok çalışmaktan geçtiğini ifade etti.